juditkaa70
A Stylo Lumière egy highlighter-stift, mellyel a bőr ragyogását még intenzívebbé tehetjük. Elrejti a sötét árnyakat, eltünteti a fáradtság jeleit, a tekintetet csillogóvá varázsolja, az apró ráncocskák halványabbnak látszanak. A pigmentek és a szoft-fókusz-púder kombinációja növeli a bőr ragyogását, elrejti a bőr szépséghibáit, anélkül hogy vastagon fedne. A bőr napról-napra szebb, kifejezőbb lesz, visszanyeri fiatalos kinézetét. / A finom, friss és könnyű textúra a bőrön szinte csak végigsiklik, optimálisan ápolva azt.
4 árnyalatban kapható, „nem-smink” finis hatással
2019.11.18. 11:34
Nagyon jó termék a szem alatti puffatság és karikák eltüntetésére. Könnyen eldolgozható, kellemes állagú és illatú. Szinte észrevehetetlenül beleolvad a bőrbe, azonnal ragyogóvá és simává teszi a szemkörnyéket. Nem ül bele a ráncokba és nem lesz tőle hófehér szemüveges bagoly fejünk, mint sok hasonló stifttől. Tényleg egy csodaszer, csak az ára elégggé borsos.
Utoljára szerkesztve: 2021.09.01. 14:41 - 2019.06.20. 08:27
2019.06.20.:2-es Peach Rose. Szép, halvány barackos bézs árnyalat. Nyárra valószínűleg az eggyel sötétebb 3-as Soft Beige lesz az igazi.Az ezüst toll egyik végén egy szivacsos applikátor van, a másik végét pedig el kell tekerni, hogy ehhez a fejhez belülről eljusson az "anyag". A legelső használatkor ez egy türelemjáték, sokszor el kell tekerni, mire a szivacsos fej telítődik, de a további használat során már egy-egy tekeréssel szépen, egyenletesen adagolja a mennyiséget.A szivacs jó méretű, pont odafér pl. a szem belső sarkához, de csak pöttyözésre és beütögetésre alkalmas. A korrektort ezzel eloszlatni nem az igazi, mert nem lesz egyenletes a végeredmény. Én csak kisebb világosítandó részekre használom, szem alatti karikák elfedésére nekem a Phyto Cernes Eclat vált be. Állaga a krémes és a fluid között van, szépen, leheletvékonyan fed. Nem ül bele a mikroráncokba, és azonnal felfrissíti a tekintetem. A finish-e selyemfényű. Az YSL Touche Eclat-hoz tudnám hasonlítani. 2021.09.01.:A 2-es színt végül világosnak találtam, a 3-as télen-nyáron jó, maradok annál. A mostani példányomnak a vége felé járván, egyszer csak azt vettem észre, hogy a szivacsfej megadta magát. Szétnyílt, ezért leszedtem. Most az a fém adagolócsőr látszik, ami alatta volt, és rájöttem, hogy így még sokkal jobb, mint eredetileg volt. Egyrészt látom, hogy mennyi krém jön ki a csúcsán, és ugyanúgy tudok vele pöttyözni, mint eddig, ha nem precízebben. A szivacs nem hiányzik, mert eddig is egy másik ecsettel oszlattam el az egészet. Másrészt így higiénikus is lett. A sminkecseteket, beauty blendereket az ember ugyebár rendszeresen mossa, de érdekes, hogy arról senki nem beszél, hogy ezeknek a korrektoroknak a fejével mégis mi van. Én még életemben nem láttam vagy hallottam olyat, hogy valaki a Touché Eclat kis ecsetjét kimosta volna. Pedig azt hosszú hónapokig, akár egy évig is használjuk. Nem is tudom, lehetséges-e úgy kimosni, hogy ne kerüljön víz abba a tartályba, ahol a korrektor van. A másik két korrektorom, a Sisley Phyto Cernes Eclat és a La Prairie Skin Caviar Perfect Concealer ilyen szempontból jobb, azokon se ecset, se szivacs nincs. Csillagot emiatt eszembe se jut elvenni, ez a kedvenc mindennapi korrektorom. Valószínűleg ezért is ment tönkre a szivacsfej; sokat használtam és sietségemben nem voltam vele eléggé kíméletes. A másik kettő erősebben fed, ezért ha csak színezett hidratálót használok, mostanában már a szemem alá is ezt teszem.