Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
Tarzicia
Éjszakai ápoló, regeneráló arcmaszk száraz bőrre. Ápoló, bőrszerkezet javító éjszakai bársonymaszk sáfrányvirág kivonattal, mely az arcbőrt az éjszaka folyamán megújult erővel tölti fel.
2023.10.08. 13:39
Gondoltam sorban lehúzom a Sisley arcmaszkokat, ez a második:)Nekem nem ártott semmit, de nem is használnám hosszútávon. Szilikonosnak éreztem, a várt hidrató hatás helyett szomjas maradt a bőröm. A sáfrányos hidratáló krémet jobban szeretem, ez helyett pedig másmilyen maszk után nézek.
2022.11.23. 14:47
10 ml-es mini formájában jutottam hozzá a nappali arkrémével együtt. Tengerparti nyaralásra vittem magammal, és ott tökéletesen be is vált, éjszakai arcápolónak használva, de az illatával már ott sem voltam kibékülve.Hazajöttem, megvettem a nagy kiszerelést is, de közben jött a hidegebb idő és a tretinoin használat, ezek mellé sajnos nekem már kevés, napi szinten hasznáva is. Az illatát nem szeretem, de annyira nem is zavar, hogy emiatt tenném félre, viszont be kell látnom lassan, hogy az én bőrömnek a Sensai kencék jobban működnek. El fogom használni a tubust, de újravenni nem fogom, Sisley maszk vonalon maradok az imádott fekete rózsánál <3
2021.09.29. 17:24
Augusztusi, kánikulában, napfénynek és tengervíznek rendesen kitett bőrömön használtam el egy 10 millis miintát. Kb. minden nap-másnap éjszaka használtam, nem tartottam be az előírást, de így sem bántam meg, olyan szuper volt a bőrömnek. Kitűnően hidratál, nagyon szépen táplál-feltölt, szép bőrképet eredményez. Nagyszerű termék, ha majd egy szép napon felélem a készleteimet, meg szeretném venni nagy kiszerelésben is!
Utoljára szerkesztve: 2021.04.04. 13:04 - 2021.04.04. 13:00
Minta formájában találkoztam vele először, de megtetszett, úgyhogy nagy tubusos formájában is beszereztem, lassan a tubus végére jutok. Az ajánlás szerint csak heti 1-2 alkalommal javasolják a használtatát, ezért én a "sz" betűs napokon használom, mint szerda és szombat, így könnyen meg tudom jegyezni. Alapos bőrtisztítást követően csak magában használom, semmiféle kiegészítőt nem rakok mellé (a szemkörnyékápolót leszámítva, mert arra a területre ebből nem rakok). A krém maga fehér színű, állagát tekintve inkább balzsamszerű, nem az a klasszikus krém. Ahogy kinyomom a tubusból, szép borsónyi mennyiség magában is megáll a kézfejemen. Az illat finom, virágos, pici kesernyés aromával, az arc bőrén is jól érezni. Az arc bőrét kiválóan hidratálja, már a felvitelt követően is puha és bársonyos lesz a bőr és az eredmény reggel is meggyőző. A beszívódását azért nem mondanám villámgyorsnak, zsíros érzetet ugyan nem hagy, de ha közvetlenül lefekvés előtt használom, akkor a párnahuzat veszélyben van, jobb egy kicsit olvasgatni elalvás előtt az ágyban. Összességében jó kis arcápoló, de az igazi ütős csodaszer a Sisley fekete rózsás maszkja, úgyhogy ha csak az egyiket választhatnám, akkor inkább a rózsásra tenném a voksomat.
Utoljára szerkesztve: 2019.10.03. 14:01 - 2019.10.03. 13:34
Kis tasakos minta alapján írok véleményt, és ezt azért bátorkodom megtenni, mert éjszakai maszkról van szó, nem hosszabb távon ható arckrémről vagy szérumról. Először úgy gondoltam, hogy felesleges most kipróbálnom, a közeljövőben úgysem fogom beszerezni, eléggé betáraztam krémekből és szérumokból, ráérek az újdonságok felé kacsintgatni, ha azokat elhasználtam. De persze győzött a kíváncsiság, kéznél volt, hát kinyitottam. A leírás szerint csak heti 1-2 alkalommal kell használni, vékony rétegben, önmagában, a szokásos esti rutin helyett. Eddig 2 nap szünettel 2 este használtam, a 4 ml-es tasak még pár alkalomra elég lesz, tényleg elég egy vékony réteg. Vízhiányos, száraz és eléggé érzékeny bőröm van, borzasztóan húzódik, szinte ég, ha nem hidratálom eléggé. A maszk alá a javaslat szerint nem tettem semmit, csak tonikot, és mégsem húzódott utána a bőröm. Az illata nagyon finom, visszafogott, nem gyógynövényes. Állaga krémszerű, nem vastag és nem zsíros. Szépen, vékonyan eloszlatható, jól beszívódik, nem ragad, és nem kell félni, hogy a párnán nyomot hagy. A lényeg pedig: reggel maximálisan hidratáltnak, feltöltöttnek láttam az arcbőrömet, tapintásra pedig olyan volt, mint a babapopsi. Mivel nem napi használatra való, a normál 60 ml-es kiszerelés nagyon sokáig elég lehet. Annak, akinek a bőre igényli, megéri megvenni, szerintem ez egy klassz termék, maximális csillag.