Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
Jumbo
Hidratáló, anti-oxidáns hatású krém kifejezetten érzékeny bőrre.
2017.05.15. 11:45
Nagyon könnyű, kellemes állaga van. Télen sokat tartózkodom kint, és a hideg-szeles időben ezt használtam a bőröm kiszáradása ellen, naponta többször is. Hipp-hopp felszívódik és nem hagy maga után zsíros érzést, csak szuper puha, hidratált bőrt. :) A kis kiszerelés ellenére nagyon jól bírta, mert csak keveset kell belőle használni, és az eredmény így is meglepően jó!
2013.10.11. 13:08
Én ezt használom az érzékeny bőrömre, és imádom, nagyon jól nyugtatja a bőrt!
2013.09.27. 11:35
Bár jelenleg nem ezt használom, de kipróbáltam, és meg voltam vele elégedve. Nagyon kímélő a bőrrel, szerencsére az én bőröm nem ennyire érzékeny :)