Solanie

Ár:   4599Ft   Kategória:   Arcápolók
Kiszerelés:   15 ml   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   kozmetika, online   Bőrprobléma:   Pattanások (acne)
Vedd meg online a Alveolashop-n 4 599 Ft-ért megnézem

A krémet feltöltötte: Gyöngyi90, Módosítva: 2015. március 9.

Ár:   4599Ft
Kiszerelés:   15 ml
Lelőhely:   kozmetika, online
Kategória:   Arcápolók
Bőrprobléma:   Pattanások (acne)
Vedd meg online: Alveolashop, 4 599 Ft

Összetételénél fogva tökéletesen fertőtleníti, nyugtatja a bőrt, normalizálja a faggyúképződést. Gátolja az aknét okozó baktériumok életműködését, a bőr felülfertőzését. Tökéletesen puhává, simává teszi a bőrt. Segítségével könnyebbé tehetjük a sminkelés folyamatát. Többszörös felvitelével, tökéletes fedőképessége által eltünteti a gyulladás látható jeleit és a kezelt felület kozmetikai hibáit. Rendszeres használatával a bőr "egyre jobban érzi magát"

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

VÁSÁROLD MEG

Ár: 4 599 Ft , Eladó: Alveolashop
15ml

alexa12
Krémkedvelő  |  Bőrtípus:  Kombinált  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

Kicsigika

Bőrtípus:  -
2021. október 21.

Nagyon jo kis korrektor. Az allaga miatt egy picit nehez hasznalni de szamomra egy csodaszer. Mivel a szine nem talal az en arcboromhoz en inkabb este szoktam hasznalni es csak a problemas teruletre ...na de masnapra szemmel lathato a javulas. Nagyon szeretem es ajanlom. :)

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2021. október 21.

hdora84

2021. március 20.

Nehéz szépen felvinni, túl folyós. Viszont gyorsan szárad és tényleg fertőtlenít, leszárítja a pattanásokat. Az illatát is szeretem!

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2021. március 20.

vinceorsi

Bőrtípus:  -
2020. február 18.

Kozmetikus vagyok, megvettem, de hiába. Túl híg, építve sem fed jól, és sokaknak túl sötét. Saját magamon sem tudom használni, egyáltalán nem ajánlom.

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2020. február 18.

encsi17

Bőrtípus: Zsíros
2016. február 4.

Nagyon jó kis korrektor. Egyetlen baja, hogy az én bőrömre kissé sötét. Jó lenne, ha lehetne kapni különböző árnyalatban, de egyébként hasznos kis termék. Gyulladt pattanásra kenve, kissé eldolgozva és utána szépen lealapozva használom, így a nap végére a pattanás teljesen leszárad. Ezzel a módszerrel nagyon sokáig elég.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2016. február 4.