Bőrproblémák: bőrproblémák and túlérzékenység

Some By Mi Beta Panthenol Repair Serum

1 vélemény
Hozzáadva 2024.02.15.by

goldengirl

• A panthenol az egyik legütősebb bőrnyugtató és regeneráló hatóanyag, ebben a szérumban pedig extra nagy (50,000 ppm) mennyiség található belőle, olyan egyéb nyugtató, hidratáló és bőrerősítő összetevőkkel együtt, mint a betain, a glicerin és a szkvalán.
  • Segít a bőrben tartani a nedvességet, erősíti a barritert és hosszú távon is ellenállóbbá teszi a bőrt a káros környezeti hatásokkal szemben. Enyhíti a viszketést, csökkenti az irritációt, az érzékenységet és a kipirosodást.
  • Minden bőrtípus használhatja, az érzékeny bőrűek és a gyulladásokra, aknéra hajlamos bőrűek is.
€18-tól

Utoljára szerkesztve: 2024.12.25. 15:55 - 2024.03.25. 13:41

Meglepő, hogy ezt a terméket még nem véleményezték :-)....na, akkor majd kezdem én. Az érzékeny bőrömnek a panthenol az egyik fő hatóanyaga, általában úgy választok minden terméket a rutinomba, hogy panthenol legyen benne. Ez pedig extra nagy (5%) dózisban tartalmazza, mellette egyéb más, szintén nyugtató aktív hatóanyagokkal. Ha valami miatt irritáció alakul ki a bőrömön (általában az orcákon vagyok hajlamos), akkor rögtön bevetem, és rögtön érzem a nyugtató, regeneráló hatását. A krém maga egy könnyed, gélesebb állagú textúra, ami könnyen terül, szívódik, ahhoz viszont mégis "krémes", hogy pipettás adagolóban legyen...egyedül emiatt 4*, mert kissé nehézkes a használata így (bár nagyon mutatós a pufi üveg :-)), de szerintem bőven megbírná az állag a pumpás krémszérum adagolást. A termék maga 5*!!