Bőrproblémák: bőrproblémák and pattanások (acne)
Lemosók, Tonikok
Lelőhely: Online

Suiskin Enzimes Lemosó Por

1 vélemény
Hozzáadva 2014.11.17.by

angib

Nem irritáló, por állagú arctisztító, minden bőrtípusra. Gyengéd és innovatív arctisztító szer, ami tökéletesen megtisztítja a bőrt, és eltávolítja az elhalt hámsejteket miközben segíti a sejtmegújulást is. Természetes papain (éretlen papaya) enzimeket tartalmaz, mely anélkül távolítja el az elhalt bőrlemezkéket, hogy irritálná a bőrt. Por állagú, kiválóan oldódik hideg vízben is, nagyon hatékonyan tisztít (a sminket is maradéktalanul eltávolítja), a bőr puha és hidratált lesz utána. Minden bőrtípusra ajánlott, különösen a problémás, aknés bőrre.

2013.07.11. 10:30

Igaz, csak tegnap este érkezett meg a csomag (BBkrem.hu-ról rendeltem), de már az első arcmosás nagyon kellemes volt vele, furcsa volt, hogy egy porból hogyan lesz habzó arclemosás, de tényleg az lett. Nem annyira olcsó, 5000 felett van, viszont szerintem elég sokáig elég lehet. Amiben azonnal más volt, mint pl. az amúgy remek ginzenges szappan (szintén BBkrem.hu-ról :) , az az, hogy sokkal puhábbnak éreztem az arcom utána. Minden sminket levitt, bár nekem a sima szappanok is mindent levisznek, szemfestéktől kezdve alapozón át stb., szóval az ezen kattogást soha nem értettem igazán :). Egyszóval, ajánlom, egyelőre, első használat után :)