kneva
Öregedésgátló hidratáló maszk. Bőrfiatalító maszk, mely antioxidánsokban gazdag málna, fekete- és vörösáfonya kivonatot, valamint E-vitamint tartalmaz, mely összetevők harcolnak az öregedés látható jeleivel szemben. Kollagén tartalmának köszönhetően nedvességgel tölti fel a bőrt, amelytől az még egyenletesebbé és ragyogóbbá válik.
2017.03.18. 15:00
Szórkozásnak jó, de nem egy komoly hatóanyagtartalmú termék.
2016.12.22. 22:07
Marionnaud-ban vásároltam és két terméket kellett venni ahhoz, hogy a -20% érvényes legyen. Ezek a pakolások ki voltak rakva a pénztár mellé, így vettem egyet a szokásos vattakorongok helyett. Itthon feltettem amíg a kislányom ült a kádban, 15 perc elteltével lemostam és kivettem a vízből a kicsit.Kellemes volt elkenni, könnyen le lehetett mosni, igazán illatát nem éreztem, bár látom, h az INCI elején szerepel az illatanyag. Nem kimondottan az én bőrtípusomnak való, nagy hatását nem is észleltem. Kellemes volt elhasználni, de nem hiszem, hogy újra venném, inkább más pakolást próbálnék ki tőlük. Közepes.