Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
claudia
Tej és méz az egészséges hajért D-panthenollal. A D-panthenol egy olyan provitamin, amely a hajgyökérbe jutva fejti ki a hajra gyakorolt jó hatását. A tej és méz természetes hatóanyagainak köszönhetően a haj visszanyeri természetes fényét.
2025.03.19. 20:13
Ez annyira jó. Egy alkalomra elég csak de egy utazásra tökéletes választás. Imádom és puhává teszi a hajamat is
2024.08.22. 07:59
Nagyon kellemes csalódás ennyi pénzért. Nekem 2 alkalomra elég ez a pici kis csomag (kicsit váll alá ér a hajam) Nem tolakodó az illata sem. 10/10
2024.04.24. 12:58
Az illata nagyon kellemes, a hajamat gyönyörűen karban tartja és a tapintása...fantasztikus a hajam utána
2024.04.11. 11:41
DM terméktesztelős csoportban ajánlotta rengeteg ember, így én is kipróbáltam. Nagyon puha lesz tőle a hajam, imádom! Nem mellesleg nagyon olcsó, kellemes illatú.
2024.03.19. 19:22
Terméktesztelős csoportban ajánlgatták folyamatosan, hogy mennyire jó termék, nos, gondoltam ár-érték arányban, ha nem is válik be, nem nagy érvágás. Viszont nagyon tetszik, állandóan újra vevős termék lett nálam. Feltankolok párat a hónapra és a hajmosások előtt pár percre mindig felteszem. Szereti a hajam, nem válik nehezen kezelhetővé. Nagyon finom az illata, engem egy az egyben a mézes grízes süteményre emlékeztet, ráadásul napokig érezhető a hajamon. Kizárólag a hajhosszra és a végekre koncentrálva teszem fel, még véletlenül se nehezítse el az amúgy vékony szálú hajamat a töveknél. Pihe-puha lesz a hajam, bár egyébként sem sprőd, sőt, de azért a lelkemnek is jót tesz az én időmbe bele építve.
2024.02.27. 14:43
Ajándékba kaptam még régebben. Valamiért nem vettem újra, talán vártam a woow hatást. De azért elég jó kis cucc volt. Talán újraveszem. Megér még egy próbát.