Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
WZ
A testápoló tej vegán és 94%-ban természetes összetevőkből készült. A könnyed, tejszerű formula azonnal beleolvad a normál és száraz bőrbe, azt pillanatok alatt puhábba, bársonyosabbá és egészségesen ragyogóvá téve ragacsos vagy zsíros érzet nélkül.
2024.01.24. 21:02
A gyorsan/könnyen száradó bőrömnek csodaszer volt. Számomra bevált a hatása. Sűrű állaga nekem egy max 5 perc alatt beszívódott. Ami viszont zavart, hogy nagyon rózsás illatú, ami nem is lenne probléma, viszont én személy szerint jobban szeretem az enyhébb illatú krémeket, viszont mivel nagyon hasonlított az illata egy kedves emlékhez, így megvettem. Mindent összevetve, a dolgát teszi, az illata pedig extra rózsás, így ha szereted az ilyet ez lesz a Te krémed. :)
2023.04.06. 20:26
Engem otthon sokkolt le ez a krém, miután megvettem. A testjoghurtnál testesebb krémet kerestem télre, ezt ajánlották, de az üzletben nem szagoltam meg. Otthon láttam, hogy totál más az illata mint a már kipróbált British Rose testjoghurtnak, kézkrémnek, tusfürdőnek. Nehezen szívódik fel, zsíros, csúszós réteget hagy a bőrön. Mivel drága volt, elkentem magamra, de újra nem venném.
2022.07.10. 20:59
Meneküljetek!!5 éve innen vásárolok, ismerem a termékek hatását a bőrömön. Testápoló itt pénzkidobás, semmit nem ér/használ. Helyette testvajat ajánlom de az sem 5 csillag
2019.11.01. 09:49
Ez volt az első Body Shop termékem és nagyon megszerettem a márkát és ezt az esszenciát is! Nézzük a tényeket: nem egy téli testápoló, mert hogy tényleg nagyon könnyű a textúrája, de én megőrülök az illatáért, meg azért is, hogy csillogó végeredményt hagy maga után. Az adagolója nekem is rosszalkodik néha, van, hogy elforgatom a zárás irányába, amikor utazok valahova és viszem magammal, de utána piszok nehéz visszaforgatni valamiért, mindig egy férfiembert szoktam megkérni, hogy segítsen benne.
2017.07.11. 12:38
Az illata nem lenne rossz, kellemes, de nem túl tartós ... "Ajándék lónak ne nézd a fogát!" szokás mondani, így ezt elengedem :) Adagolója szintén hagy kívánni valót maga után, mert hatalmas adag hagyja el a "száját". Nos ez csak azért baj mert elég folyékony a testápoló ami benne van és ügyeskedni kell, hogy ne csöppenjen le belőle semmi, szerintem lehetne egy picit sűrűbb állagú, az eszencia szó nekem mást sugallt. Semmi extra dolog. Elmegy. De nem szerettem meg. Ha nem barátnő ajándéka lenne és én magam költöttem volna rá, most csalódott lennék (mondhatni túlárazott termék). Body Shop rosszul indított ezzel nálam.
2017.06.06. 10:33
Szuper könnyű testápoló, de mégis elég jól hidratál. Nem kell belőle sok, kiadós. Az illata is kellemes. :) A piros pöttyök miatt négyes.