Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
anonymous
Ez a szuper-hidratáló ajakápló balzsam selymessé és puhává varázsolja ajkaid.
2016.01.25. 12:05
Isteni illata van, és szuperül hidratál. Síeléskor ezt használva sosem száradt ki a szám a széltől és hidegtől.
2015.03.22. 16:07
ez a termék se hidratál, érdekesen fénylik utána a szám ha egyáltalán felszívódik, nem szerettem meg...az illata tetszett egyedül
2015.01.11. 23:29
Gyümölcsös gumicukor illata van. És ennyit a pozitívumokról. Fehéres fényt ad, és végképp nem hidratál. Nem éri meg az árát sajnos, vannak jobb ajakápolói is a márkának.
2014.12.30. 09:40
Nem hidratál jobban mint bármely párszáz forintos drogériás ajakápoló,teljesen átlagos.Az illata szerintem kellemes,de furcsa a színe és ez a fura fehér szín az ajkaimon is megmarad ha felkenem.Többet vártam tőle.
2014.09.22. 15:09
Szívem szerint lepontoznám a jó fenébe!Vagy két éve vettem meg, reméltem, hogy legalább megromlik, mert leírhatatlanul _unom_ az illatát. Nem romlik meg, még van belőle, a hatása erős négyes, nem irritál, ápolja az ajkaim.De tényleg unom. Már sírni tudnék az illatától :( Nem kellemetlen, csak két év alatt már meguntam. Sajnos nekem ez a nagy depresszión, hogy hajlamos vagyok unni illatokat, ezért is szeretem a TBS-t: nagy a választék.Próbálok valami rosszat keresni, de nem, nincs semmi. Most is ez van az ajkaimon (csak fogyjon eeeeeel) és érezhetően puhák. Paff. Az vegye meg, aki utálja, ha rárohad egy ajakápoló - ez nem fog. A belenyúlka miatt sem pontozhatom le, mert van vagy 5 olyan ajakápolóm, amit kifejezetten azért vettem, mert nem belenyúlkálós és lehet cihelni. Ezt meg itthonra.Sírok. Tényleg jó termék. A többi véleményt olvasva kezdem úgy érezni, űrlény vagyok, mindig az válik be, ami a többieknek nem, és fordítva. xD Egyik barátnőm úgy 10 ajakápolót dobott ki, mert szárították az ajkait, megromlott a termék stb. Én meg itt nyervákolok, hogy fogyjon már el vagy lekaparom a falat. A bőröm pedig érzékeny ahogy az orom is, tehát nem lejárt terméket használok, azt rögtön kiszúrnám...
Utoljára szerkesztve: 2013.10.02. 19:47 - 2013.09.14. 15:43
Én is csak a támogatás miatt vettem :)A Labellonál kicsit jobb, de az árát nem éri meg.Az állaga jó sűrű, krémes, de nem szívódik be rendesen, fehéres marad a szám. Az illata kicsit émelygős. A tégelyes-belenyúlkálós megoldás miatt csak itthon használtam - de szerintem hamarosan a kukában fog landolni, igazán sajnálom.