Testápolók
Lelőhely: The body shop márkaboltok

The Body Shop Kékáfonyás Testápoló

Hozzáadva 2016.02.05.by

hanami21

Könnyű állagú testápoló, amely gyorsan felszívódik és a bőrt rugalmassá és puhává varázsolja. Elképesztő gyümölcsös illatát a hidegen sajtolt áfonyamag-kivonatnak köszönheti, mindemelett méltányos közösségi kereskedelemből származó shea vajat és brazildió olajat tartalmaz, így a bőr mesésen sima és hidratált lesz.

2015.08.17. 10:24

Barackosért indultam, de ez lett belőle. Sokkal szelídebb illata van, mint a legtöbb TBS testápolónak és ez kifejezetten tetszett. A minősége, állaga a szokásos Body Shop minőség, gyorsan beszívódik, puha bőrt hagy maga után, kár, hogy limitált.

2015.06.04. 13:05

Nagyon jó illata van, könnyű, nyári, gyorsan felszívódó testápoló. Ha esetleg megint lesz készleten, akkor beraktározok belőle.

2014.06.01. 08:26

Fújfújfúj... megvettem nem kevés pénzért a nagy kiszerelést, mert finomnak találtam az illatát a boltban.Hazavittem 1-2 napig tetszett, de utána mintha megerjedt volna, gusztustalan szaga lett, hányingerkeltően büdös, most itt porosodik a polcomon ez a vacak. Sajnálom mert egyébként imádom a TBS cuccokat, de ez nagy mellényúlás volt. :(

2014.05.15. 10:36

Első TBS testápolóm, és imádom! Jó illata van, ápolja a bőrömet. Nekem megéri az árát. :)