scorpionqueen
2014.09.07. 19:45
Én se éppen olvastam el a használati útmutatóját (én meg sötét karikákra vettem :D ). Hidratál. Ennyit tudok róla elmondani. A sminkkel kapcsolatos probléma nálam nem volt, mivel csak estére kentem magamra (smink alá másom van). Hasra nem estem tőle.
2012.12.26. 08:54
Kezdődő apró ráncok kezelésére vettem ezt a szérumot. Az állaga nagyon könnyed, ezért azt hinné az ember, hogy könnyen felszívódik, jó sminkalap. Ennek ellenére 6 órával a felvitel után ugyanolyan olajos, fénylő a bőr, mint amikor felvittem, erre én nem tudok sminkelni. Akármilyen kevés mennyiséget viszek fel, ez nem változik, a ragadós, olajos érzés este 6-kor is ugyanúgy ott van, ez az első szemkörnyékápoló, ami nálam így viselkedik. Egyetlen pozitívuma a viszonylag kellemes illata.