Testápolók

4.4
Hozzáadva 2023.05.10.by

Emőke

2022-ben megújult változat!

"Szeresd és tápláld bőröd Sheás testvajunkkal úgy, ahogyan eddig sosem! 97%-ban természetes eredetű összetevőkkel gazdagítottuk beleértve a Méltányos Közösségi Kereskedelmi, kézzel készített sheavajat Ghánából, és a Méltányos Közösségi Kereskedelmi babassu olajat Brazíliából. Ez az intenzíven krémes ápoló újrahasznosítható csomagolásban érkezik hozzád alumíniumkupakkal és Méltányos Közösségi Kereskedelemből származó, 100%-ban újrahasznosított műanyaggal Indiából. Gyorsan beszívódó formulája nem hagy maga után zsíros vagy ragacsos érzetet."

2025.01.23. 21:44

Nekem még a régi dizájnú csomagolású termék volt meg, az adventi naptárban volt full size termékként. Isteni illata van, testes, de jól szívódó testápoló. Sokáig elég volt.

Utoljára szerkesztve: 2024.11.23. 14:28 - 2024.11.23. 09:50

A legzseniálisabb illat, tökéletes! Kellemes illatú, egyáltalán nem az az erős vaníliás, érezhetően mesterséges illat, hanem pont hogy édes de természetes illata van. Amint megvettem belőle a kézkrémet, szinte azonnal meg is vettem a testvaj verzióját és mindkettőt imádom. Segítenek a téli kiszáradt bőrön, szerintem nem is kell sokat használni és vastagon kenni, hogy használjon. Annyi, hogy nyilván az ekcémás területeken nem olyan hatékony, arra érdemes mást használni de a testvaj sosem irritált. Tény, hogy nem a legolcsóbb termék, de szerintem itt tényleg a minőséget kell megfizetni. Illetve gyakran vannak akcióik, érdemes azokat figyelni és úgy kipróbálni

2024.10.12. 13:36

Az egyetlen she vajas termék aminek számomra kellemes az illata! Féltem,hogy nagyon zsíros lesz az állaga, de egyáltalán nem az, gyorsan beszívódik és kellemes érzetet hagy maga után.

2024.08.09. 18:48

Drága, csak az illata volt jó. A legnagyobb kiszerelelésben vettem meg akció kereteon belül. Nem tett semmi jót a bőrömmel (de nem is rontott rajta). Még mimdig meg van... egyszerűen nem esik jól használni se , mert annyira testes

2024.05.23. 07:46

Ha nem újul ki extrém módon az ekcémám, ez mindig mindenhova bevált nekem, és még a kisfiam is rendszerint nyúl belőle kicsit a pofijára, mondván, hogy ő is szép kell legyen és illatos. :))) Mindig rendbeteszi a száraz, vízhiányos bőrömet, ráadásul az illata is kellemes, nem túl intenzív. Idő kicsit, mire beszívódik a bőrbe, de utána nagyon selymes tapintású lesz még a száraz,"kérgesedett" kézfejem is.

2024.04.27. 21:47

Jó az illata, szép a tégely, a krém megfelelően beszívódik a bőrbe.Lábra, talpra, sarokra kenve, és testre is oké, a kezemen naponta többször kell kenni, a nagyon száraz bőrre sajnos ez nekem kevés.