Szérumok, Kezelések

The Ordinary Multi-Peptide Lash and Brow Serum

3.7
Hozzáadva 2024.03.22.by

ansc

Egy könnyű, nem zsíros formula ami azért lett megalkotva, hogy elősegítse a sűrűbb, telibb és egészségesebb pillákat és szemöldököt. 11 aktív hatóanyagának köszönhetően - négy komplex peptid és további természetes kivonatok - segít ápolni és védeni a pillákat és a szemöldököt. Napi kétszeri használat mellett már négy hét alatt javítja a sűrűséget és az általános megjelenést.

2025.03.26. 12:59

Én csak szemöldökre használom, kb. 2 hónapja, első hónapban reggel-este kentem, azóta csak esténként. Sűrűsödött a szemöldököm, illetve ahol volt egy kis üres folt, ott is nőtt pár szál, szóval hatásos a termék, de fontos, hogy rendszeresen kell használni heteken keresztül ahhoz, hogy tényleg eredményt hozzon. Kiadós, mert még az elsőt használom (de már megvettem az utánpótlást).

Utoljára szerkesztve: 2025.01.26. 20:31 - 2024.07.02. 13:22

Működik, sokkal hosszabbak a szempilláim, amikor rendszeresen használom (napi 1x)! Nem olcsó, de sokáig kitart. Vigyázni kell, hogy ne menjen a szembe, mert csíp, de nem vészes.

Utoljára szerkesztve: 2025.01.26. 20:31 - 2024.06.09. 14:51

Nagyon jó szempilla szérum. Műszempilla viselése után eléggé meggyengültek a pilláim és ez nagyon szépen helyre tette őket. Már egy hónap után láttam a változást hogy sokkal erősebbek lettek a szálak

Utoljára szerkesztve: 2025.01.26. 20:31 - 2024.03.22. 09:00

Nagy reményeket fűztem hozzá, de sajnos nekem nem vált be. Két vagy három hét használat után árpa szerű pöttyök nőttek a szempillám tövébe, így többet nem használtam. Az alatt a pár hét alatt pedig semmi változást nem láttam.

Utoljára szerkesztve: 2025.01.26. 20:32 - 2024.03.19. 12:24

Végső elkeseredésemben vettem, mert valamilyen okból kifolyólag a bal szemöldököm a felétől a végéig úgy döntött, hogy megszűnik létezni :D a mai napig nem értem, hogyan és miért, de a lényeg, hogy megvettem ezt a kis csodaszérumot, és azóta újra boldog TELJES szemöldöktulajdonos vagyok :D:D viccet félretéve, nem tudom már pontosan, hogy mennyi idő kellett neki (szerintem kb 1hónap lehetett a látványos változásig), de tényleg visszanőtt a szemöldököm, illetve pillák tövére is használtam, szerintem azon is dúsított, bár az nem volt alapból sem kevés/rövid. Azóta újra is vettem, nem tudom, hogy ha abbahagynám mi történne, de nem is akarom kipróbálni. Nekem tényleg csodaszer volt.

Utoljára szerkesztve: 2025.01.26. 20:32 - 2024.02.26. 09:46

Elsősorban szempillákra vettem, de látható változás csak a szemöldökömön volt, de attól se estem hanyatt. Akkora változás nem volt, mint amennyibe kerül.