Lelőhely: Douglas, tinamu, online

The Ordinary Multi-Peptide Serum for Hair Density

4.1
Hozzáadva 2023.07.27.by

kbarbara

Ez a koncentrált formula a haj egészségét támogatja, hogy vastagabb, sűrűbb, dúsabb és egészségesebb legyen.

2025.01.06. 11:31

Száraz bőr
Vízhiány

38 éves vagyok, PCOS, inzulinrezisztencia alapbetegségekkel, ami sajnos hajhullással jár tünetként. Az utóbbi időben nagyon erősen beindult a hullás, az a kevés babahaj is, ami kinőtt, rövid időn belül kihullott. A Mihi Cannabis hajerősítő sampont kezdtem az olaj előtt 2 hónappal használni, segített az is, de az olaj óta erőteljesebb a hatás. Nálam kb. 1 hónap használat után kezdett látszani az eredmény. Sokkal több babahajam nő, vannak területek ahol foltosra volt ritkulva, mostmár ott is sűrűsödik apránként. Látványos a sűrűsödés, így a családban többen is megrendelték ezt a hajolajat, örülök, hogy rátaláltam, tiszta szívvel tudom ajánlani. :) Általában minden második nap használom. Nekem picit zsírosítja a hajam (1-2 nappal előbb kell mosnom mint máskor), de úgy küszöbölöm ki, hogy nem masszírozom be egyből, hanem a szétválasztott tincsek közé csepegtetem, hagyom, hogy végigfolyjon a fejbőrömön, beszívja, és utána masszírozom át picit ujjbegyekkel, így jobbnak látom, érzem.

Utoljára szerkesztve: 2024.12.04. 16:53 - 2024.10.24. 15:00

Zsíros bőr
Pattanások (acne)

A babahajaimra használom a hajvonalamra. Egy időben sokat hordtam erősen hátrafogva a hajamat ami nagyon erőren roncsolta a hajvonalamat. Ezeknek a babahajaknak a visszanövesztésére vettem ezt a szérumot és teljesen meg vagyok elégedve a végeredménnyel. Biztosan közre játszik a dologban az is hogy azóta már nem fogom erősen hátra a hajamat, de szerintem ez is segített. Csodát nem kell tőle várni, de én ajánlani tudom.

Utoljára szerkesztve: 2024.12.04. 16:54 - 2024.06.02. 06:41

Kombinált bőr
Pigmentfoltok

Abszolút nyerő! Heti 3x használom 1 hónapja,( igazából elfelejtem felkenni minden este), sok és vastag szálú a hajam ami hullámos.Rengeteg babahajam nőtt,főleg a halántékomon veszem észre :) 1. Nekem úgy vàlt be, hogy rozmaring olajat használok a fejbőrömre2. Duplán mosok hajat, a végén vmilyen bonding terméket teszek rá3. Hővédő + argan-jojoba olaj fültől lefeléEzek szerintem kis változások de 1-1 jobb termékre érdemes beruházniÉn a Matrix Therapy vonalát használom

2024.02.28. 06:51

Száraz bőr
Vízhiány

Nekem abszolút a kedvenc hajápolási termékeimbe lopta magát már az első használat után.Vékony szálú göndör hajam van, nagyon érzékeny fejbőrrel ez megszüntette a korpámat és jelentősen megnövesztette a hajamat és megállította a hajhullásomat. Nekem nem zsírosít, egy egész pipettányit oszlatok el a fejbőröm területén úgy minden második este (bevallom el szoktam felejteni) vagy ha úgy érzem, hogy a sampon után kezdene kialakulni valami viszketés féle vagy pici korpa rögtön nyomok rá egy adagot. Eddig nagyon bevállt, bár most az utóbbi időben, hogy ennyire felkapott lett, az ára duplájára nőtt, szóval kicsit óvatosabban és spórolósabban bánok vele, de mindenképpen újravevős termék nálam.

Utoljára szerkesztve: 2025.01.06. 11:26 - 2024.01.31. 10:45

Normál bőr
Tág pórusok

Vékonyszálú és kevés hajam van, ellenben ez a termék nagyon bejött. Első pár hónapban picit éreztem, hogy zsírosítja, de közben a babahajak is gyarapodtak, így kitartottam mellette. Jelenleg a 3-ik üveggel veszem újra és nem kívánom abbahagyni, sokkal egészségesebbnek érzem a hajam tőle és már a zsírosodás sem probléma. Mindennap egy keveset viszek fel a fejbőrőmre és jól belemasszírozom. Mindenkinek ajánlom.

2023.09.08. 09:40

Kombinált bőr
Pigmentfoltok

Hetente többször használtam hónapokig, nem vettem észre változást. Ugyan úgy hullott és nem lett dúsabb. Helyette sokkal hamarabb lett zsíros a hajam. 2 naponta mostam alapból is hajat, de ettől már a második napra nagyon csúnya volt a hajam. Azóta átálltam a rozmaring-és borsmenta illóolajos samponozásra (2-2 cseppet a második samponozáskor belekeverek a samponba) és már egy hónap alatt látványosan javult a hajam állapota. Az első hajmosásnál sokkal fényesebb és puhább volt a hajam egy hónap után pedig sokkal dúsabbnak érződött a hajam és már csak 3-4 naponta kell megmosni. Sokkal jobban megéri beruházni ezekre az illóolajokra, mint egy ilyen szérumra.

Piactér

Több mutatása