The Ordinary Soothing & Barrier Support Serum
DoraDe
Multiaktív megoldás, amely segít helyreállítani a bőr védőrétegét, csillapítja a kellemetlenségeket, és csökkenti a bőrpír megjelenését.
2024.06.28. 20:16
Imádat. Ami a legjobban meglep, hogy sehol nem láttam eddig hogy ebben ennyire elől niacinamide van, ami engem állandóan kicsapott eddig, de ettől semmi bajom! Gyönyörű kis rózsaszín csoda, nyugtat, ápol, már felkenés után azonnal lesz egy gyönyörű ragyogó, szép egységesebb, egészséges kinézete a bőrömnek. Este használom, viszonylag gyakran. Nagyon szeretem, szerintem biztosan újra fogom venni. Mostanában egyébként is imádom a barrier erősítő ápoló termékeket, a csiganyál mellett ez benne van a top termékek között.🙂
2024.04.06. 09:08
számomra is furcsa, hogy nincsen csak 1 vélemény ennél a terméknél. az eredtinél alacsonyabb áron sikerült beszereznem a szérumot, nem csalódtam, de nem is vagyok tőle elájulva. igazábol jól hidratál, mondhatni puha tőle a bőröm, de ennyit vettem észre mint jótékony hatás. a pink színe miatt én csak este használom, mert picit pl. szemöldök környékén meglátszik a színe, illetve néha kukacosodik is sajnos. újravenni valószínűleg nem fogom az ára miatt, de egy próbát megért, már a sok jó összetevője miatt is.
2024.02.25. 11:19
Milyen fura, hogy meg nincsenek vélemények, pedig kulfoldi oldalakon eleg megoszto ez a szerum. En egy bnomtol kaptam mert neki kivorosodott es egett a bore 1 hasznalat utan. Nekem viszont vmi alom.. Esti rutin utan egyseges, es szep lesz tole reggelre a borom. Tretinoin, es retinal mellett, kifejezetten hasznos szamomra. Nagyon szeretem.
Piactér