Tedd láthatóvá a benned rejlő fényt! MAC Strobe újdonságok
julcsa95
Gyengén savas (pH5.5) tisztító hab, amely fenntartja az olaj-víz egyensúlyt és megőrzi a bőr nedvességét. Porcsin és körömvirág kivonatát tartalmazza.
2018.12.15. 17:26
Imádom, nem kell sokat venni belőle, szépen felhabzik érdemes nem közvetlen arcon habosítani hanem kézben és utána felvinni. Bőr irritációt nem okozott csak akkor csípett kicsit ha a kezemen véletlenül volt egy kis vágás. A szemem környékét kerültem vele mert éltem hogy belemegy de egyébként arcon nyakon használva is kellemesen tisztit és tiszta érzetet hagy maga után nem ragad nem tapad. Ideális terepet teremt a későbbi rétegeknek.
2018.10.05. 17:11
Kiadós adag jó áron. Szépen felhabzik és alaposan mégis gyengéden tisztít. Nem vettem észre irritációt, egyedül a szemem irritálta kicsit, ha óvatlanul használtam. Szerettem, de újabb lemosókat szeretnék még kipróbálni, ezért nem veszem csak újra.