Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
maple
Tápláló szérum szilvavirág kivonattal, intenzív hidratálást biztosít, bőre harmatos lesz. Hatékony bőrfeszesítés a szilvavirág kivonatok és a ginzeng kivonatok szinergiájának köszönhetően.
2024.04.01. 15:25
Nem rossz kis szérum, akár még hidratálónak is elmegy, az állaga nagyon hasonló a COSRX advanced snail 92 hidratálójához, szérumhoz képest elég sűrű.Az illata nagyon erős, de viszonylag hamar elillan. Csak tesztert kaptam belőle, úgyhogy egyszer tudtam használni, de nekem az illatát kivéve tetszik. Nem fogom megvenni a nagy kiszerelést, mert sajnos elég drága, illetve nincs szükségem ilyesmi szérumra jelenleg.