„Old money” smink és más esküvői szépségtrendek 2025-ben
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
chococat
2017.10.14. 20:05
Ezer éve szerettem volna már valamilyen Tigi terméket, gondolatban összekapcsolva a márkát a szuper minőséggel, de soha többet Tigi. Nem hogy nem hidratál, de még brutálisan szárít is, garantált gubanc a végeredmény. A tangle teezernek is feladja a leckét és sok hajszál veszik oda a küzdelemben. Száraz hajra még csak csak el egy, de nem sokkal jobb. Mondanám, hogy elhasználgatom, de így hogy :(.....
2017.04.12. 20:51
Nos ez a termék nagyon érdekes, kb semmit sem ér. Ami számomra nagy csalódás, mert eléggé Tigi fan vagyok. Gondoltam az S factor család még sokkal jobb mint a Catwalk vagy a Bed head. Ez a cucc nem. Az illata valami eszméletlenül szuper, sokáig érzem a hajamban, de ezen kívül semmit sem tud. Hiába fújkálom a hajamra, egyáltalán nem könnyíti meg a fésülködést, és kb semmit sem csinál a hátközépig érő, gubancolódásra erősen hajlamos hajammal. Nagyon szomorú.
2016.05.03. 17:06
A családba tartozó samponnal és kimosást igénylő balzsammal használtam együtt. Sokat javított a hajam állapotán, az illata nagyon kellemes. Rohanós napokon a sampon mellé csak ezt használtam, úgy is működik. Ez bizony ötcsillagos termék, az egész termékcsaláddal elégedett vagyok.
Utoljára szerkesztve: 2014.04.28. 15:24 - 2014.04.28. 15:12
Őt is imádom ,jó illat van ,sokáig elég ! :) Jobbak mint Elseve és társai ,azoktól állandóan viszketett a fejem !:)
2014.03.07. 11:47
Sima kis kifésülő balzsam friss gyümölcsös illattal, nem több, nem kevesebb... Ajándékba kaptam, így elhasználom, de magamnak már nem venném újra az ára miatt. Hasonló hatást kapunk a Schwarzkopf professzionális fújós balzsamjaitól, de kedvezőbb áron.
2013.03.07. 12:20
Anyukámnak van ilyen, amikor otthon vagyok mindig lecsapok rá.Isteni illata van, és a végeredmény mindig kellemes tapintású haj, de semmi nagyon különleges hatást nem vettem észre. Mivel ez egy tápláló termék, nekem pedig egészséges a hajam, ez azt hiszem nem kifejezetten negatívum. Anyukámnak az őszülő, "idősebb" hajára ajánlotta a fodrásza, ő nagyon szereti, és nagyon szép egészséges és puha is a haja, úgyhogy én megadom neki a max pontot!:)
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
A 135 éves múltra visszatekintő márka áprilistól exkluzívan a dm polcain is elérhetővé válik!
Összegyűjtöttünk néhány szuper hidratáló arcápolót, amelyek nemcsak csillapítják a bőr szomjúságát, hanem segítenek abban is, hogy ragyogjon az egészségtől.