Szereted böngészni a kozmetikumok összetevőlistáját? Az INCI 1%-os szabályáról tudnod kell!
Az INCI szépen mutatja, mik a kulcsösszetevők, és mik azok, amik hatására kevésbé számíthatunk. Értelmezni azonban nem egyszerű.
Vizililiom
Vitalizáló bőrvilágosító krém, mely az arcszínt egészségesebbé és ragyogóbbá teszi egy kis rózsaszínes fénnyel. Desztillált víz helyett 100% tiszta cseresznyevirág-kivonatot tartalmaz.
2021.02.11. 15:41
Mintát kaptam belőle. Illata és állaga is nagyon jó, kevés kell belőle. A zsíros bőröm nem tocsogott tőle reggelre. Megvenni egyelőre nem fogom de tetszik.
2017.07.23. 15:51
Mintát kaptam belőle és eléggé ódzkodtam a kipróbálásától, de rosszul tettem. Nekem tetszett az illata, az állaga; ebből is elég egy kis réteget felvinni. Estére használtam és reggelre nagyon szépen hidratálta az arcom, puhább és egységesebb lett a felülete.
2017.05.06. 07:01
Mintát próbáltam belőle én is. Hidratáló hatása jó volt, reggelre beszívta a bőröm, szép sima és puha lett. Ezen kívül nem sok mindent tapasztaltam. Nagyon könnyű állaga van de nekem szúrós a szaga, olyan nagyon mű citrom, talán ahhoz tudnám hasonlítani, nem pedig pl. cseresznyéhez. Nem tervezem, hogy megveszem a nagy kiszerelést, mert elmaradt a hűha érzés. Mondjuk a fehérítő hatása hosszútávon derülne csak ki. Talán, ha nagyon le lesz akciózva megveszem.
2017.03.17. 17:41
Én is mintát próbáltam és kicsit rákattantam az illata, az állaga, a kellemes hidratáló hatása és a fehérítő effekt miatt, de a teljes tégely árát sokallom kicsit. Szerintem érdemes belőle mintacsomagot rendelni és jobban megnézni, milyen, azok elég jó áron vannak az ebay-en.
2017.03.14. 14:36
Minta alapján jó illata van, de semmi hatását nem láttam. Nem érzek rá késztetést, hogy megrendeljem a teljes terméket.
2017.02.12. 09:53
Egy mintát kaptam belőle, ez alapján sokat nem tudok megállapítani a hatását illetően. Az illata nagyon kellemes, a bőröm könnyen beszívta, nem lett tőle ragacsos, jól hidratált.
Március csak úgy tobzódik a vonzó, virágos illatokban, mi több, némelyik újdonság már a nyarat idézi elénk.
A Bioderma Sensibio H2O micellás víz 30. évfordulójának megünneplésére egy exkluzív, limitált kiadású terméket alkottak meg, amely már itthon is elérhető.