Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
snezi
Többcélú korrektor szuper tökéletesítő hatással, természetes finish-sel, 12 órás tartóssággal. Olajmentes, nem komedogén formula.
20 árnyalatban kapható
Utoljára szerkesztve: 2024.02.09. 14:57 - 2024.02.09. 14:55
A 3 csillag kizárólag a fedésének szól, mert nagyon jó, erős fedésű. Viszont iszonyatosan beleül a szem alatti ráncokba, olyanokba is, amiről eddig azt se tudod, hogy léteztek. Szárít, állagra elég sűrű, érzetre és kinézetre olyan mintha alapozót vinnék fel a szemem alá. Utáltam, hogy kb egy örökkévalóság volt a száradása, de megkockáztatom, hogy mindig hagy egy kissé ragacsos érzetet.Tehát szem alá nem ajánlom, vagy inkább a 20 év alattiaknak :D kontúrozásra, illetve hegek elfedésére lehet, hogy jobban működik.
2021.09.28. 15:45
Nekem ez a korrektor nem vált be.Túl maszkos,beül az apró ráncokba,hiába fixáltam.Fényévekkel jobb a Nars korrektora.
2021.02.03. 12:14
Én imádom, már 2 éve megvan. Kevés kell, és szerintem elég természetes a fedése, közepesnek mondanám. Mindenképp újraveszem. Árban is rendben, mert azért elég sok mennyiség 15 ml
2020.09.12. 11:37
Van egy igen erős ellenérzésem a Too faced márkával kapcsolatban, de olyan sok jót hallottam erről a termékről, hogy végül hosszas hezitálást követően csak beruháztam egyre... és de jól tettem. Kezdjük ott, hogy iszonyat mennyiségű terméket kapunk és nem kell sok belőle, hogy működjön, szóval elég sokáig ki fog tartani.Szépen fed és természetesnek érzem a végeredményt, pedig vannak gondok a szemem alatti zónával rendesen. Én egy 217es MAC ecsettel szoktam bedolgozni, majd az ujjaimmal még egy kicsit betapogatom. Hosszan fenn marad, nem jellemző, hogy mászkálna. Szemüveggel is próbáltam és bár látható volt egy kis kopás az orrnyeregnél, nem hagyott maga után trutyit, valamint az ujjammal egy kicsit eldolgoztam és már észre sem lehetett venni.Az egyik legszuperebb korrektor, amit valaha próbáltam.
2020.07.29. 08:23
Lehet hogy csak az én bőröm nem kompatibilis vele, de nekem nagyon csúnyán beleül a szem alatti ráncokba, összecsomósodik nap végére és egyszerűen vállalhatatlan, 10 évvel idősebbnek nézek ki benne. Bőrhibák eltűntetésére használom már egy ideje de szerintem akkora mennyiség, hogy sosem fog elfogyni. Az Snow árnyalat pedig elég sárgás nekem, inkább világos neutrális bőröm van, de ez nem vált be.
2020.07.18. 18:46
Swan árnyalatban használom és ez is egy olyan Too Faced találat, ami minden eddigit kiüt a nyeregből (és itt a lista bizony km hosszú!) !Ki kell tapasztalni, hogy hogyan kell tökéletesen felvinni és eldolgozni, de ha ez sikerül, akkor hihetetlen az eredmény, olyan, mintha élőben is filterekkel lenne kivasalva az arcod InstaCelebként :DEz az első, ami konkrétan eltünteti a pórusaimat, pedig nem is ígéri! Kiváló egyaránt kontúrozásra és tökéletlenségek elfedésére, na meg a szem alatti kinek mi korrigálására.Teljesen egybe simul a bőrrel és fixálás után meg sem moccan. Plusz pont jár érte, hogy nem oxidálódik / legalábbis a színe semmit nem változik :)