Tedd láthatóvá a benned rejlő fényt! MAC Strobe újdonságok
julcsa95
Revitalizáló, fehérítő, ránccsökkentő és faggyúszabályozó előnyökkel rendelkező termék férfiak számára. Tonik, esszencia és emulzió is egyben. Intenzív hidratálást biztosít, a fáradt, száraz bőrt élettel telivé varázsolja. Gyorsan a bőrbe szívódik az azonnali eredmény érdekében.
2019.04.17. 11:38
Barátomnak rendeltem, legyen már a klasszikus kék Niveán kívül valami krémje. A csomagolása nagyon praktikus, kemény műanyag és levegőmentes, férfiaknak ez a legbiztonságosabb megoldás. Maga a cucc fehér, enyhén illatos(férfias), de nem kellemetlen, könnyed lotion állagú, pikk-pakk becuppantja a bőre, ami normál, nyáron kicsit kombinált. A rendszeresen előjövő pattanásokat gyorsabban múlasztja el és talán vissza is fogja őket. Hidratálásban is jó, akinek nem száraz a bőre vagy szeretne még extra hatóanyagokat magára kenni annak ez elég is. Valóban all in one, ha csak egy dologra tudjátok rábeszélni a pasitokat, tesótokat, fiatokat akkor ezt tudom ajánlani. Egyébként az én kombinált bőröm is kedveli, csak nekem van egy tucat más kencém így ezt maghagyom a barátomnak.