Skinimalizmus 2.0 – Amikor a kevesebb nemcsak több, hanem szebb is
Skincarefan
2 árnyalatban kapható
2021.08.23. 08:16
Még tavaly nyárra vettem és mivel lejárt már, ezért most válok meg tőle. Mivel az arcom mindig fehér marad és nem barnul le a fényvédőzés miatt, ezért szeretek nyárra beszerezni egy barnább bb/cc krémet, hogyha valahova alapzót viselve mennék, akkor legyen ilyen alternatívám. Erre a célra tökéletesen megfelelt ez a termék. A benne lévő olajok miatt az én arcomon elég fényes finishű, de úgyis fixálom púderrel, így nálam nem probléma. Nem mondanám tökéletesnek, mert a tartóssága és az érzet amit viselés közben érzek nem a kedvencem.
2020.09.16. 10:30
Nyáron csak ezt a kis cc krémet használtam. Könnyű, vékony fedésű egységesíti a bőrképet. Felkenéskor gyorsan kell vele dolgozni, mert hajlamos a ragacsosságra és beülhet az apró ráncokba. Egyenletesen kopik. A világos bőrömtől nem ütött el a világosabb árnyalata. Nekem semmilyen bőrproblémát nem okozott. Ár-érték arányban teljesen rendben van.
2020.06.13. 19:21
Nagyon jó alternatíva azokra a napokra amikor csak egy kis egységesítést szeretne az ember. Már rég nem használok alapozót de az arcom nem egyenletes színű, van ahol hullafehér, van ahol rózsaszínesebb. Ez a termék szépen kiegyenlíti úgy hogy a színe sem üt el (a világosabb van meg). Kicsit fényes finisht hagy maga után de úgyis púderezni szoktam. Egy dolgot hiányolok belőle, a fényvédőt, ha az is lenne benne, 5 lenne.
Ha volt már dolgod makacs pattanásokkal, bosszantó pigmentfoltokkal, vagy épp állandó kipirosodással, akkor jó eséllyel találkoztál már az azelainsav nevével, mint a top hatóanyagok egyikével, mely segít javítani a bőrállapotot.