Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
dreammiyss
Erős és rugalmas hajat ígér, megújítja és védi azt, emellett biztosít a jó minőségről.
2019.06.02. 08:54
Még kint vettem Amerikában és hoztam is haza belőle, de már sajnos azóta elfogyott, pedig úgy imádtam! Nagyon jól rendbe tette a hajamat
2017.08.30. 13:14
A kedvenc samponom annak ellenére, hogy olykor nehéz beszereznem! Illatos a hajam tőle, akár egy hétig is (mert sajnos megesett, hogy nem volt lehetőségem 4 naponta hajat mosni). Puhává, frissé és fényessé teszi a szálaimat! ✨