Bőrproblémák: bőrproblémák and túlérzékenység
Lemosók, Tonikok
Lelőhely: Kozmetika, online, márkaboltok

Vagheggi Emozioni Plus Lemosó Krém (régi)

Hozzáadva 2024.01.18.by

davincsike

Áfonya és kurkuma kivonatokban gazdag puha, de sűrű textúrájú lemosó, ami lehetővé teszi az alapos tisztítást az érzékeny bőr igénybevétele nélkül.

Nem tartalmaz alkoholt és színezékeket

12 720 Ft-tól

2023.09.17. 08:33

Nem irritálta a bőröm, szép hidratált érzetet nyújtott, de sajnos nekem nem megfelelően tisztította az arcom, azt éreztem, hogy a CeraVe-s lemosóm mellett eltörpül.

Utoljára szerkesztve: 2023.08.30. 19:03 - 2023.08.30. 19:02

Eddig vegyes, igazából nekem nem javított semmit, sőt, talán mintha rosszabb is lenne a bőröm. Piroabb és fényes lesz tőle az arcom, és érintésre ragad is, mintha nem lehetne rendesen lemosni (pedig bőséges vízzel lemosom). Voltam kozmetikusnál is, ahol szintén a Vagheggi emozioni terméket használták rajtam és utána is pirosságit tapasztaltam. Árban sem valami jó, szerintem nem fogom elhasználni a tubust.

2021.11.09. 10:43

Nem irritálja a bőröm, nagyon szeretem. Megfelelően eltávolítja a szennyeződéseket.

2021.06.16. 07:52

Szerintem ár érték arányban nem a legjobb választás. Szuper érzékeny bőrömet, nem iritálja, ha azonnal lemosom. Viszont valahogy olyan mintha hiányozna valami belőle, ha simán megmosom tiszta vízzel az arcom sem lesz másabb a bőröm. (ha zuhanyzás közben nem mosom le azonnal, irritálja a bőröm)

2019.09.28. 15:33

Ha csak kozmetikai termékre nézek is kiütéses leszek, de ez a lemosó tökéletes nekem. Nem csíp, nem okoz kiütéseket, pirosságot, nagyon szépen nyugtat, hidratál, nem érzek utána húzódásokat az arcomon, nem agresszív lemosó. Nem próbáltam még vele sminket lemosni, mert amióta megvan egyáltalán nem volt rajtam semmi smink. De azt tudom elképzelni, hogy sminklemosásra önmagában nem lenne elég. De én nem is sminkeltávolításra vettem. Amit vártam tőle azt maximálisan teljesíti. Szerintem az EMOZIONI vonal az érzékeny és/vagy a rosaceara hajlamos bőrűeknél lesz telitalálat. Nekem a szárazságra is jó, de érzem, hogy a termék erőssége a bőröm nyugtatása. A márkának minden, típusra és bőrproblémára vannak termékei tudtommal. Újra vevős. (Lehetne olcsóbb.)

2019.02.14. 12:48

Csodálatosan krémes, finom érzetet biztosít, de tökéletesen tisztít.