Sminkelés és fényvédelem? Így hangold össze az UV-védelmet az alapozóddal!
beginner
Napvédelem világos bőrű, normál vagy száraz bőrtípusú nőknek. Széleskörű UVA-UVB-sugárzás elleni védelem Mexoryl® összetevővel. Hosszúhullámú UVA-sugárzás (amely az UV-sugárzás 3/4-ét adja) elleni védelemmel a fokozott hatékonyság érdekében. Paraben-mentes, hipoallergén, bőrgyógyászati felügyelet mellett érzékeny bőrűeken tesztelt formula. Bőrnyugtató és -regeneráló Vichy termálvízzel. Az arcbőr hatékony védelme az UV-sugarakkal szemben. Védelem a fénysugárzás okozta korai bőröregedéstől. Az arcbőr simábbnak tűnik, a barnulás egyenletesebb.
2021.06.28. 21:17
Nagyon jó, pedig zsíros bőröm van. Ún. "healty glow" hatást érek el vele. Az illata is kellemes.
2021.06.06. 08:39
Jól véd a naptól, de az állaga nem a kedvencem. Nagyon testes krém, és fehér színt hagy az arcomon. Nem tartom a legrosszabbnak, mert irritációt sem okoz és egyszer sem égtem le vele.
2021.04.21. 10:48
Én szeretem nagyon, nekem nem tömíti el a pórusaimat, és az arcom se csillog tőle különösebben. Nem matt, de ennyi fény szerintem kell is az én bőrömre, fiatalít.
2017.06.11. 16:11
Ragacsos, fénylő érzést és fehéres színt hagy maga után, pedig vékonyan kentem fel. Hiperpigmentációm van, ezért nálam fokozottan fontos a fényvédelem az arcomon. Sajnos a használata mellett is előjöttek a foltok, annak ellenére is, hogy utána kentem. Akinek pattanásosodásra hajlamos, zsíros bőre van egyáltalán nem ajánlom. Biztos nem veszem újra.
2016.08.09. 09:33
Amennyire szerettem a testre való változatát, ez annyira nem jött be. Három csillagnál nem adok kevesebbet, mert nem égtem le vele, bár napozás után néha érzékeny maradt az arcom. Viszont rettenetesen zsíros, fénylik és ragad, alig tudtam lemosni (a beleragadt homokról nem is beszélve), ráadásul eltömíti a pórusokat. Nyaralás után elmentem kozmetikushoz, 20 éves korom óta ugyanahhoz járok, és rácsodálkozott, hogy még sosem látott rajtam ilyen pattanásokat.