Milva07
Öregedésgátló és erősítő hidratáló, amely visszaállítja az érett bőr belső ragyogását és rózsás színét.
2023.05.12. 16:24
Illata finom, elégedett vagyok vele.Szerintem az Yves Rocher Riche intense krém jobb a bőrömnek.
2022.07.06. 17:04
Nagyon szeretem, tökéletes állaga van, tartalmas krém, de könnyed, siklik a bőrön, isteni illata van, szép fáradt rózsaszín színe ellenére a bőrt frissé, üdévé teszi, imádom használni, újra kell majd vennem azt hiszem :)
2020.09.23. 15:06
Kerestem egy nappali krémet és belebotlottam. Kellemes és főként nem ragacsos érzetet ad az érzékeny bőrömnek. Az eddigi krémek legtöbbje az orcákon egy nehéz, viszkető, kellemetlen érzést adott, amit le kellett mosnom. Ez a krém egy légies, nem zavaró és megfelelően hidratál a nyári időszakban. Nekem az rózsaillata felkenés után sok, de szerencsére fél óra múlva már nem érzem. 😉 Csak ajánlani tudom.
2019.07.06. 12:18
Most szereztem be egyet belőle. :) Nagyon kellemes az állaga, nem túl zsíros, még nyárra sem túl sok, ha éppen nincs kánikula. Gyorsan beszívódik, de jelentős eredményről nem tudok beszámolni. :)
2018.07.25. 21:11
Termékminta során sikerült megtalálni ebben a krémben azt, amit a bőröm szeret. Kellemes illata, rózsaszín színe van, hamar beszívódik. Imádom.
2018.07.05. 05:47
Termékmintákat kaptam, amit kb. kettő hétig tudtam használni. Az eredmény annyira meggyőző, hogy már megrendeltem a teljes méretet. A krém rózsaszínű, kellemes, nem tolakodó rózsa illatú (én nagyon szeretem). Állaga krémgél, nagyon könnyű, bársonyos textúrájú. Könnyű eloszlatni, nagyon hamar beszívódik, sminkelhető. Bár nem kifejezetten én vagyok a célcsoport, de nagyon jól tápláló, az arcnak frissességet adó krém. Én a rétegzős rutinomba építettem bele, nagyon megszerettem. Nem bizonyult soknak még így sem. Ajánlom, minimum kipróbálásra.