Skinimalizmus 2.0 – Amikor a kevesebb nemcsak több, hanem szebb is
macooka
Hidratáló és bőrvilágosító fátyolmaszk, igazi aranyrészecskékkel, gyémánt- és gyöngyporral. Gyengéden hámlasztja a bőrt, miközben elősegíti a kollagéntermelést ezzel egy fiatalabb, ragyogóbb arcbőrt eredményezve.
Utoljára szerkesztve: 2019.02.05. 10:34 - 2019.02.05. 10:33
Kb. 2 percet vesződtem már csak a kibontásával, mert elég vékony kis anyagból készült a maszk és ráadásul jól át is volt itatva hatóanyaggal. Rögtön feltűnt, hogy elég nagy méretű pl. a Balea maszkokhoz képest, az egész arcomat befedte, nem kellett nagyon helyezgetni. Sajnos elég érdekes szaga volt (illatnak nem nevezném), amit végig éreztem az alatt a 20 perc alatt, amíg fent volt. Kellemes hűsítő hatása van. Amint levettem a maszkot és bedörzsöltem a bőrömbe a maradékot, érezhetően puhább lett az arcom. A bőrvilágosító hatását nem láttam, bár nyilván nem egy alkalom után lehetne észrevenni ezt. Ugyanakkor 6 GBP áron biztosan nem vennék többet, hogy kitapasztaljam a dolgot, főleg, hogy pl. a Balea Aqua maszkja is elég hasonló. LF boxban kaptam, így egynek jó volt.
Ha volt már dolgod makacs pattanásokkal, bosszantó pigmentfoltokkal, vagy épp állandó kipirosodással, akkor jó eséllyel találkoztál már az azelainsav nevével, mint a top hatóanyagok egyikével, mely segít javítani a bőrállapotot.