Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
Mayasos
Szennyeződésekkel szemben védő, antioxidáns, hidratáló és bőrkisimító maszk arcra, nyakra és dekoltázsra. Minden bőrtípusra ajánlott. A három molekulájú hyaluronsav mélyen hidratálja a bőrt annak három rétegében. A hyaluronsavnak, algáknak és az E+C vitaminnak köszönhetően erős antioxidáns hatású. Segít megakadályozni a bőr öregedését, hidratál és védelmet biztosít a szabadgyökökkel szemben.
2023.02.10. 11:00
Hatalmas meglepetés volt, teljesen véletlen került le a polcról próba szerencse alapon. Szép sima és élettel teli lesz tőle a bőröm.Újra vásárlós.
2022.05.22. 17:26
Nem irritáló, nem csíp. Kellemes illatú. Valóban puhává teszi a bőrt. Az ára abszolút pénztárcabarát. Ajánlom mindenkinek!
2021.10.11. 11:29
Nagyon jó kis arcmaszk, mostanában találtam rá a Rossmannba. Mindenkinek ajánlom!
2021.07.02. 17:12
Jo kis maszk. Pont annyi van a tasakban amennyivel kenyelmesen bekenem az arcom es a nyakam. Az illata nagyon tetszik. Nem csip, nem irrital.
2021.03.16. 15:45
Ár-érték aránnyban jó. Puhítja a bőrt, de ezen kívül nagy hatása nincs. Nem okoz pattanást, nem irritálja a bőrt, kellemes az illata, ha maszkot van kedvem feltenni, de nincs semmi extrára szükségem, szívesen használom.
2021.03.12. 06:53
Ez a termék tipikus példája annak, hogy nem kell valaminek drágának lennie ahhoz, hogy jó is legyen. IMÁDOM! Már sokadszorra vásárolom újra, a heti rutinom állandó szereplője lett. A használata után az arcon sokkal puhább, élettel telibb.Bátran ajánlom mindenkinek!