wet n wild Photo Focus Korrektor
balankaa01
2022-ben megújult összetétel!
Ragyogóbbá teszi a bőrt, kiváló a bőrhibák vagy sötét foltok eltakarására. Elég kíméletes ahhoz, hogy a szem alatti érzékeny területen is lehessen használni. Nincs flashback, 7 fényviszony alatt tesztelve.
6 árnyalatban kapható
Utoljára szerkesztve: 2023.09.23. 11:01 - 2023.09.23. 10:55
Először a Medium Peach árnyalatot rendeltem meg, hogy a lila karikáim szinét megpróbáljam vele kiütni. Nagyon sötét és inkább narancs mint barack árnyalatú. Szerencsémre valami megmagyarázhatatlan okból pár perc után idomul a bőröm szinéhez. A karikáimmal persze nem történik semmi szembetűnő változás, de az érett bőröm miatt nem használhatok sok terméket. Nekem bőven elég az a kis mennyiség amit felvesz az applikátor, ez engem nem zavar. Kis mennyiségben használva nem ül bele a ráncokba, de érdemi fedést se lehet vele elérni. A bőrömön pedig egyáltalán nincs ragyogó hatása. A másik árnyalatom a Light Ivory aminek a szine sokkal jobban passzol a bőrömhöz, viszont fedése ugyanúgy nincs, és ez sem ragyog a bőrömön.Ugyanaz a kellemetlen vegyszerszaga van mint a márka Tinted Hydrator szinezett krémének.
2023.04.07. 12:20
A leggyengébb korrektor, amivel eddig dolgom volt. (Leszámítva a DM sajátmárkás stiftjét.. na ott nem is értem, mit gondoltam..)2022. nyarán vettem, de olyan világos árnyalatot, hogy csak télen bontottam ki.Valóban kevéske anyag jön az applikátorral, de ez nem zavarna. Szívesen kenek több pöttyet, ha szükséges.Csakhogy nem is fed. Mintha eltűnne.. Nem tudom, hogy beszívódik, vagy lejön, miközben eldolgozom.. Mondjuk a szemhéjam ráncaiban azért csak megül a maradék :DKidobott pénz volt.
2023.02.11. 18:29
Sajnos nekem nem jött be, kicsit szárítja a bőröm, és a szem körüli redőkbe beül kissé.
2023.01.04. 18:49
Nem rossz korrektor, de a fedésével nem vagyok teljesen elégedett, és hajlamos kopni.Ettől még ár-érték arányban jó.
2020.08.30. 12:11
ez volt az első sminktermék, amit külföldön szereztem be (5 éve)♥️ sajnos hamar elfogyott, és nagyon szomorú voltam, mert imádtam ezt a korrektort. aztán pár hete megláttam, hogy pink pandán lehet kapni a márkát, és nem is volt kérdés, hogy újra veszem. még mindig nagy a szerelem, de tapasztaltabb fejjel már van egy-két hiba ami zavar: pl hogy rohadt szagos. nem is értem, mert nincs benne parfüm... engem picit zavar, ha egy sminktermék ennyire illatozik. a másik az applikátor: alig vesz fel terméket, van, hogy 3x is újra kell kennem mire elégnek látom a cuccot. ezeken kívűl még mindig nagyon szeretem, a csomagolása tökéletes, jól fed, tökéletes a szín, valamint az állaga is nagyon jó, de egyik általam használt korrektorhoz sem tudnám hasonlítani🌞 drogériás viszonylatban a catrice folyékony camouflage korrektora jobb ennél egy picit, de azért ennek is jár az 5*
2020.06.05. 09:09
Nekem nem igazán jött be. Nagyon nehéz kinyerni belőle a terméket, túl kevés jön ki egyszerre az applikátorral, nagyon macerás így vele dolgozni. Plusz a fedése sem nagy szám, gyenge-közepesnek mondanám. Ennyi pénzért nem nagy veszteség, de nem venném újra. Ennél sokkal jobb korrektorokat lehet itthon a drogériákban venni.
Piactér