„Old money” smink és más esküvői szépségtrendek 2025-ben
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
juditkaa70
Revitalizáló és hűsítő fejbőrápoló tonik zsíros, viszkető, hámló és érzékeny fejbőrre. A frissítő tonik eltávolítja a fejbőrön lévő lerakódásokat, amely hajhullást idézhet elő, ha nem kezelik. Az elhalt hámsejtek, a faggyú, az izzadság mind elzárhatják a hajmirigyeket, amely számos problémához vezethet. A formulában 12-féle, alacsony hőmérsékleten kinyert növényi összetevő, 4-féle fermentált kivonat és organikus koffein segít az egészséges fejbőr helyreállításában. A menthol és menta hűsíti a napsütéstől és stressztől felhevült fejbőrt, és segíti az optimális hőmérséklet fenntartását az ellenálló fejbőrért.
2023.01.18. 15:37
Kezdem a rossz hírrel - sajnos az ára már 11 800 Ft a magyarországi beszerzési helyen, webshopokból pedig úgy látom nehézkesen és olcsóbban nem könnyen szerezhető csak be. A jó hír, hogy rövid idő alatt is képes jelentős javulást produkálni a fejbőr állapotában. Viszkető és zsírosodó fejbőröm, plusz hajhullásom is van - egyszóval van miben bizonyítani a készítménynek. Nagyjából 4-5 alkalmazáson vagyok túl és az eddig használt tonikokkal, szérumokkal összehasonlítva átlagosnál sokkal jobban teljesített. Először is alkalmazás után pár órán át kellemesen hűsíti a fejbőrt, aztán érezhetően mérsékli a viszkető érzést, valamennyire szerintem csökkenti a fejbőr érzékenységét is. Hajhullás-csökkentő hatásáról nem tudok egyelőre nyilatkozni, de ez nem is számon kérhető rajta. Próbáltam kisebb adagokban, többször alkalmazni - nagyon tetszik, hogy gyorsan és nyom nélkül beszívódik, a hajat nem zsírosítja, nem tapadnak össze a hajszálak stb. Az illata jellegzetesen gyógynövényes, de szerintem nem bántóan erős és kis idő után elillan. Ahogy látom, nálam a hajmosás gyakoriságát is képes volt minimálisan meghosszabbítani. Kíváncsi vagyok mennyire lesz kiadós, de az eddigi tapasztalatok alapján újravásárolnám.
2021.10.29. 10:26
Nehéz véleményt írnom, mert a hajproblémáimat nagyrészt megoldotta egy ez előtt használt, ennél erősebb hatóanyagtartalmú tonik, így már ettől semmi extrát nem vártam, csak annyit, hogy fenntartsa az elért eredményeket. Az összetevői nagyon szépek, tele tápanyaggal, azok is minőségi formában. Én mindig akkor használtam, amikor már kezdett zsírosodni a hajtövem, jól bemasszíroztam, aztán legkésőbb másnap megmostam a hajam. Egy kicsit el is vesz a zsírosságból, de nem szárítja a fejbőrt, kíméletes. Az illata teljesen növényi.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
A 135 éves múltra visszatekintő márka áprilistól exkluzívan a dm polcain is elérhetővé válik!
Összegyűjtöttünk néhány szuper hidratáló arcápolót, amelyek nemcsak csillapítják a bőr szomjúságát, hanem segítenek abban is, hogy ragyogjon az egészségtől.