Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz

Yves Rocher Culture Bio Lifting Bio Feszesítő Éjszakai Krém

4.2
Hozzáadva 2017.01.11.by

Livomivo

Bio éjszakai arcápoló, mely láthatóan simítja a ráncokat és erősíti a sejtek egymás közti kötődését. Gazdag, bársonyos krém. Minden este vigyen fel arcára egy mogyorónyi krémet. Szépségeredmény: ébredéskor arcbőre intenzíven táplált, rugalmasabb, arcszíne frissebb, a ráncok egyre kisimultabbak. Bőre láthatóan megújul. A bio lucerna magkivonat szembeszáll az öregedés számos jelével. Mono és ologoszacharidokban gazdag aktív ránctalanító, mely újrateremti a bőrben a kollagént, és visszaadja bőre fiatalító regeneráló képességét. A teljes összetevők 98,6%-a természetes eredetű, a teljes összetevők 43,6%-a bio növénytermesztésből származik. Bio növényi összetevők: lucarna kivonat, édes mandulaolaj, mogyoróolaj, karité vaj, kakaóvaj, sarkantyúvirág kivonat.

2015.11.07. 15:41

Előre leszögezem, hogy a teljes árát semmiképp nem éri meg, csak akciósan. Az illata számomra elég semleges, se nem jó, se nem rossz, akár ki is hagyhatták volna belőle. Az állaga zsírosabb jellegű, már használom pár hete éjjelre, és a hidratálása az én extra száraz arcbőrömre is megfelelő még. Nappalra már sok lenne. Kicsit nehéz eloszlatni, hiába vesz ki kicsi mennyiséget az ember, egy óráig kell kenegetni, hogy ne maradjon fehér a bőr. Nem rossz, de nem is kihagyhatatlan.

2015.03.29. 07:45

Igaz, csak egy éjjelre kentem fel magamra a krémet, de le vagyok nyűgözve :)Tudom, nem az én korosztályom "ráncaira" van kifejlesztve, de volt egy kis tasakkal belőle, gondoltam kipróbálom, ártani nem árt.Már este megnyugtatta a bőrömet, reggel pedig szokatlanul szép és feszesebb (!) volt a bőröm.Még biztos nem, de sok év múlva erre beruháznék, az fix.Adok neki 4 csillagot, egyet levontam az illata miatt. Igen, bio krém, de nekem nagyon nem jött be ilyen szempontból. Alig tudtam elaludni, facsarta az orromat. De meg lehetne szokni.

2013.07.18. 03:29

Nyáron ezt a krémet használom éjszakára (télen nekem ez kevés), és nagyon meg vagyok vele elégedve. Kellemes illat mellett tényleg van ránckisímító hatása is.

2013.03.28. 18:37

Magamnak vettem, de pár használat után az édesanyámnál kötött ki. Nagyon tömény, kemény krém, de nekem túl sok volt, pedig szépek az össztevői. Az illata nagyon természetes, lucernás, de az még tetszett is volna. Csak azt hiszem nem igazán nekem való még. A tégelye nagyon szép, igényes. Az anyukám elkenegeti, de semmi különlegeset nem vett eddig észre, így közepes.

2013.03.25. 13:31

65 and above korcsoport

Ezt a krémet már "tudatosan" választottam a Krémmániás adatok és vélemények ismeretében.Nagyon kellemes az állaga, jól beszívódik. Nagy pozitívuma, hogy nem irritálja a szemkörnyéket sem, pedig ez a terület nekem különösen érzékeny. Az Yves Rocher krémek közül nekem magasan ez a legjobb. Mivel ahhoz a korosztályhoz tartozom, aki a célközönség, nem gondolom, hogy ettől minden ráncom elmúlik, de kellemes és jó krém.Akcióban véve meg is éri az árát, de teljes áron kicsit drága, ezért a pont levonás.

2012.12.05. 14:33

Az Yves Rocher webshopjából rendeltem (pontosabban nem is ezt), de rosszat küldtek így kézhez kaptam ezt a krémet a nappali változatával együtt...Ez az éjszakai verzió sokkal jobban tetszik mint a nappali krém. Szerintem az túlságosan sűrű, zsíros és még ennél is intenzívebb az illata. Így kicsit féltem, hogy az éjszakai még "gazdagabb" lesz, de pont fordítva. Ez rögtön beszívódik, nincs zsíros érzet. Kombinált bőrömön is nagyon jól működik. Ébredéskor a bőröm hitetlenül puha és ruganyos. Bár ráncaim nincsenek, Inkább 35-40 év körül működhet igazán. Szívesen beruháznék még egyre, de mivel nem a korosztályomnak való inkább kihagyom.