Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
médea
2019.11.05. 14:34
Elégedett vagyok vele. Kezdőként is szép tusvonalat tudok rajzolni. Nem szárad be, erősen pigmentált, szépen kenhető. Nagyon picit kopik le kb 8 óra után de az is finoman és nem maszatolódik. Egy bajom van vele hogy a fekete árnyalat nekem kicsit erősen matt, de így is szeretem.
2019.09.19. 11:43
Nagyon szeretem. Könnyű vele dolgozni és ha elrontod könnyen ki tudod javítani fültisztítóval :D Szeretem az ecsetét...kár hogy kifutó darab :(((( Sír a szemem ó, mert a feketét és a barnát nagyon szeretem
2019.05.31. 11:40
Sötét barna szép hamvas, pont ilyet szerettem volna (bár érdekes h tégelyben meg az applikátoron vörösesbarnának tűnik, felkenve inkább hideg, sötét). Első tusom, szóval még gyakorolnom kell, de sztem jó (lesz) vele dolgozni. Nem szárad rögtön, kb fél-1perc, de a tusvonal amúgy sem a rohanós smink :) ha nedvesség/könny éri, akkor elkenődik, ugyanakkor emiatt könnyen javítható is. Elfelejtettem megnézni az összetevőket előtte, itthon vettem észre a parabent:( de nyilván elhasználom, mert egyébként tetszik.
2019.03.29. 07:37
Évek óta használom. Teljesen meg vagyok vele elégedve. Könnyű vele dolgozni, pigmentált, nagyon sokáig elég ez a kiszerelés.Könnyezésnél vagy sírásnál ha törölgetjük a szemünket akkor viszont fog. Peregni nem pereg, ha nedvességgel nem érintkezik akkor az egész napot kibírja.
2018.08.09. 13:00
Nekem nagyon bevált, a barnát és a feketét használom belőle. :) Nagyon erős, pigmentált színe van, szépen lehet vele rajzolni. Viszonylag tartós, bár egy kiadós sírva-nevetést már annyira nem visel jól. Nyilván télen jobban bírta, most nyáron minden lefolyik az ember arcáról egyébként is. :)