Bőrproblémák: bőrproblémák and egyenetlen bőrfelszín
Pakolások, Hámlasztók
Lelőhely: Yves rocher márkaboltok

Yves Rocher Gestes d'Institut Tisztító Arcradír

3.9
Hozzáadva 2019.03.10.by

anita

Tisztító arcradír hámlasztó gabonafélékkel (ökológiai gazdaságból, bőrgyógyászatilag tesztelt)

2014.03.26. 10:27

Nem lett a szívem csücske ez a radír, egyrészt nem radíroz alaposan, másrészt egy rémálom lemosni. Az illata és az állaga még jó lenne, de gyakorlatilag kiázott növénydarabkák próbálják leradírozni az arcról az elhalt hámsejteket és hát valljuk be nem sok esélyük van a sikerre. Az összetevői sem a legszebbek. Én az a típus vagyok, aki nem adja fel és ha küzdenem kell is vele elhasználom azokat a termékeket, amikért egyszer már pénzt adtam, de ennél már úgy vagyok hogy inkább kidobom, mert megőrülök attól, hogy úgy rátapadnak ezek a kis ázott gabonadarabkák az arcomra, hogy egy kisebb harc megszabadulni tőlük. Egyébként abszolút nem szárít, sőt puha és finom lesz a bőröm tőle. 2 pontnál többet nem tudok adni neki.

2014.02.09. 14:21

Bocsánat, hogy lepontozok, de ez egy pontosan ugyanolyan semmicske tucat bőrradír, mint sok ezer másik. Nem csinál semmit. Régen a Swiss Formulának (ha jól emlékszem) volt egy nagyobb tubusos barackos bőrradírja, na az radírozott is valamit. Én ugyanis utálom az ilyen "simogatós", nulla hatású arcradírokat. Akkor már a törölköző is bevégzi ezt a szintű radírozást, ingyen.

2013.09.23. 18:01

Eddig a barackos arcradírt használtam, a boltban azt mondták, ez sokkal jobb. Hát sokkal talán nem, de meg vagyok elégedve a termékkel. Én is hetente egyszer használom, mivel hajlamos a bőröm a kiszáradásra foltokban, főleg a téli időszakban. Ha azt nézzük, hogy milyen hosszú ideig elég, megéri az árát. Szeretem, szépen kitisztítja a pórusokat.

2013.07.17. 04:11

Én inkább közepes erősségű arcradírnak tartom, heti egyszer alkalmazva segít tisztán tartani az arcbőrt. Érzékenyebbek gyakrabban ne alkalmazzák, mert megjelenhetnek mindenféle száraz foltok az arcon (legalábbis nálam ez volt a helyzet), de arra a heti egy alkalomra viszont mindenképpen ajánlom.

Utoljára szerkesztve: 2013.05.27. 12:38 - 2013.05.27. 12:36

Hetente 1x használom, zuhanyzás közben. Sokáig elég egy tubus, mert csak egy mogyorónyi kell belőle egy alkalommal. Arcra és nyakra szoktam használni. Nekem bevált, szép puha lesz tőle a bőröm, nem szárít. Elég nagy szemcsék vannak benne, de én ezt jobban szeretem, mint az agyagszerű radírokat. Tutira több ideje használom, mint 6 hónap, én nem vettem észre semmi változást az anyagában, szerintem jóval tovább használható.

2013.01.30. 16:30

Nyár vége fele vettem, nagyon szeretem. Hetente 1x használom hajmosáskor. Szépen leradírozza az arcom, sok szemcse van benne. Az illata olyan semleges, nem szoktam szagolgatni, felkenem, szétdörzsölöm, aztán lemosom. Meg vagyok vele elégedve. Akciósan vettem, így nem volt vészesen drága. Egy jó ideig még tuti elég, szerintem a 6 hónapon túl is fogok lógni, de nem baj, nem hinném hogy sok baja lenne. :)