Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
cicafun
24 órás hidratálás és védelem. Kellemes textúrájának köszönhetően egész évben védi, hidratálja és ragyogóvá teszi az Ön bőrét. Használja minden reggel sminkelés előtt arcra és nyakra.
Színezőanyag,- ásványi olaj és parabénmentes.
2017.07.17. 13:08
A fényvédő miatt elég sűrű az állaga, nehéz volt elkenni az arcomon és 1-2 nap után tele lettem kiütéssel, foltokkal. Viszont a fényvédő nélküli hidratáló krém normál/kombinált bőrtípusra tökéletes volt számomra: az egyik legjobb hidratáló, amivel valaha is találkoztam. Amúgy megfigyeltem azon hidratálók, amelyek fényvédőt tartalmaznak, nem jók a bőrömnek. Bármilyen márkáról is legyen szó.
2017.06.11. 08:35
Nagyon sokaig hasznaltam.Jo az illata, jol hidratal, jo sminkalap.Az en boromnek mar keves, de 25 ev alatt csak ajanlani tudom!
2017.05.27. 15:39
Sajnos nekem nagyon nem jött be ez a hidratáló. Elvileg normál/vegyes bőrre való, de az enyémet egyszerűen csak zsírosította, nem pedig hidratálta. Az egyetlen pozitívum benne, hogy kiadós mennyiséget kapunk a pénzünkért.
2017.04.03. 08:59
Mindenképp olyan hidratálót kerestem, ami viszonylag nem tartalmaz sok allergizáló összetevőt, hidratál és napfényvédő is van benne. Így esett erre a krémre a választásom. Az illata nem tolakodó, nagyon kellemes, imádom. Első alaklommal barátkoztam csak vele. Furcsa volt, hogy hidratáló és mégis olyan sűrű az állaga.Mikor felkenem nekem nagyon fénylik tőle az arcom. Ettől kicsit megijedtem, mert amúgy száraz bőröm van és úgy csilogott,mintha zsíros lenne. Pár perc múlva viszont szépen beszívta a bőröm.Teljesen meg vagyok vele elégedve. Nekem bevált, nem okozott pattanásokat sem. Így csak ajánlani tudom! :)
2017.02.05. 15:46
Egyszer próbáltam ki ezt a krémet, amikor még a kerek tégelyes kiszerelése volt, és újdonságnak számított. Úgy gondoltam, nagyon baráti az ára ahhoz, hogy könnyű, nyári hidratálóm legyen, kifejezetten vízhiányos bőrre fejlesztették, és imádtam a gondolatot, hogy az érzékeny, fehér bőrömre 25-ös(!!!) faktorú krémet kenhetek. Soha nem vettem újra, mivel szörnyű zsíros-hártyás érzetet hagyott a bőrömön, pedig az "átlagos" mennyiséget vittem fel. Azt hiszem, ez a fényvédőnek köszönhető egyedül - azt figyeltem meg, hogy általában 15 faktor felett -amennyiben hidratáló arckrémről és nem alapozóról van szó- a bőröm elkezdi "ledobni" a krémet: nem szívja be teljesen, ott marad egy fénylő hártya a bőrömön, amin az alapozót nehezebb eldolgozni. Természetesen ha nem sminkelünk, akkor ez nem zavaró (maximum az összkép, hogy fénylik a képem...)Lehet, hogy erre az a megoldás, ha csak az alapozóban van fényvédő, de én megszoktam, hogy a napi krémemben is legyen valamennyi fényvédelem.
2016.08.03. 16:54
Ha nagyon meleg van nehezen viselem el magamon, lefolyik az arcomról... De hűvösebb időben (25 fok alatt) kellemes kis arckrém.