Tusfürdők

4.3
Hozzáadva 2019.03.03.by

Alpheta

2019.03.16. 22:55

A levendula az egyik kedvenc virágom, ennek a tusinak is nagyon finom illata van, viszont nagyon szárít. :/Még van 2 bontatlanom, mert betáraztam belőle, el fogom hasunálni, mert az illatát, állagát szeretem, de zuhanyzás után kb kötelező a testápolózás.

Utoljára szerkesztve: 2018.11.11. 14:16 - 2018.11.11. 14:16

Le kell szögeznem, hogy imádom a levendulás termékeket, emiatt is vagyok oda ezért a tusfürdőért. Egy álom az illata! Egy átlagos kis termék egyébként, többször újra vettem már. Nagy pozitívum számomra, hogy SLS mentes.

2018.08.20. 18:56

Szeretem a levendulás termékeket, így ezt is kipróbáltam. Illetve főleg a gyerekek, mert annyira megszerették az illatát, hogy kisajátították. De a lényeg, hogy nem szárította a bőrüket, jól tisztított, elfogadható habzással. Az illata jó darabig megmaradt a bőrükön, olyan jó volt este hozzájuk bújni. A kiszerelés teljesen jó, jól nyílik, jól záródik, nem folyik (többször utazott velünk), az utolsó cseppig kinyerhető a tartalma. Maga a tusfürdő kicsit lilás, áttetsző, jól kenhető. Annak ellenére, hogy a gyerekek használták, meglepően sokáig tartott.Amiért egy kicsit morci vagyok, az az ára a méretéhez képest. Szerintem kicsit túlárazott.

2018.07.27. 21:35

Levendulás termékek nagy rajongójaként használtam évekig!Remek az illata, mosdás közben semmi extra tulajdonságot nem figyeltem meg ezen kívül. Más márkák is gyártani kezdek levendulás termékeket, így összehasonlítva vannak jobbak ennél, amik érezhetően táplálóbbak a bőrnek. Ennek ellenére persze szívesen megveszem, hiszen levendula illatú ugyebár,bár mostanában nem láttam a boltokban.

2018.02.24. 16:06

Az illata nagyon jó, (akik szeretik a levendula illatot ezt a terméket szívesen fogják használni), de a márkának úgy gondolom vannak jobb tusfürdői is.

2017.12.26. 10:07

Aki levendula rajongó annak kötelező darab. Én ajándékba kaptam, de azóta is kötelező darab nálam. Az illata tusolás után is sokáig érezhető. Nekem minimálisan szárítja a bőrömet