jaimenature
A gazdag, ultra-krémes balzsam textúra azonnal táplálja a bőrt, hogy az visszanyerhesse rugalmasságát és puhaságát. Csupán 10 perc alatt a bőr intenzíven táplálttá válik, a ráncok halványulnak. Az eredmény: friss, és ragyogó arcbőr.
2025.03.17. 20:12
Sajnos nekem se vált be. Pont téli időszakra vettem, mert testes állagú arcmaszk, ami segít a száraz bőrömön, de sajnos olyan erős illatanyag van benne, hogy a szememet bántotta. :/
2022.02.03. 18:26
Még ha száraz az arcbőröm, akkor is túlzásnak tartom a zsírosságát, így arcra nem nagyon használom. Ajándék volt egy rendelés mellé, kidobni nem szerettem volna, így a száraz kezemre használom. Arra viszont tökéletes. Bekenem az egész kézfejemet vastagon, és 10-15 percet várok, amíg beszívódik, a felesleget letörlöm. Egy ilyen pakolás után napokig rendben a kezem, akkor is ha hidegben járkálok. Viszont arcra ténylégesen nem a legjobb YR termék.
2020.12.03. 07:04
A száraz, vízhiányos bőrnek jólesik, de nagyon ritkán használva, mert zsíros, fénylő lesz az arcbőr.