Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
umpalumpa
Tündöklő bőr nappali krém 20-as fényvédő faktorral. Simítja a bőrfelszínt és visszaadja a bőr természetes ragyogását és vitalitását. Látványosan csökkenti a markáns ráncok mélységét. Véd a káros UVA- és UVB-sugárzás ellen, ennek köszönhetően hatékonyan hozzájárul a ráncok kialakulásának megelőzéséhez.
2016.10.10. 03:25
Borzasztó. Tele van parfümmel, irritálja a borom ami viszket, ég, csip. Nagyon sűrű, nehezen kenhető. Száraz boru hölgyeknek tökéletes választás.
Utoljára szerkesztve: 2014.12.03. 12:24 - 2014.09.24. 21:13
Ajándékba kaptam, de én kértem, jól mellétrafálva. Az enyémnél érettebb, szárazabb bőrre találták ki és kellenek ráncok is hozzá. Az én képem nem képes teljesen felszívni, ha keveset kenek sem. Van egy kis gyöngyház fénye alapból, az még tetszik is, de az érzés, hogy alkot egy érezhető réteget a bőrömön az nem. Majd télen a száraz zimankóban kelleni fog az orcáimra, addig pihentetem. frissítés:Azt hiszem télire jó lesz az orcáimnak, olyankor a nehezebb krémeket is szereti, pláne, hogy próbálkozom hámlasztással (nappalra fényvédő kell, ugyebár). A kisfiammal 2 órát majdnem minden nap eltöltünk a szabadban hidegben is. Még azért nem pontozom feljebb ;)