Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz

Yves Rocher Tradition De Hammam Tápláló Argán Testbalzsam

3.5
Hozzáadva 2018.03.13.by

anonymous

Finoman illatozó argán testápoló balzsam, organikus tápláló argánolajjal és a nyugtató narancsvirág illóolajával kényezteti a bőrt minden nap. A bőr ismét visszanyeri puhaságát és ellenállhatatlan bársonyos érzést kelt.

2018.02.22. 22:33

Ha nem lennék belepistulva a sorozat tusijának és testradírjának az illatába ezt nem akartam volna beszerezni, mivel ennek az illata kevéssé emlékeztet a többiekére. Nekem 4711-es kölni ugrik be róla egy kis műanyag szaggal megspékelve. Az állaga finom, jól kenhető, hamar szívódik és elegendő a húzódó érzés ellen. Nem marad ragadós, finom tapintású lesz a bőröm. Nekem is az jutott eszembe, hogy tubusban jobb lenne. Így kissé túlcsomagolt: nagy tégely, a tetején fólia, papírdoboz, celofán borítás. Minek?Szívesen használom, de azért mégis csak közepes.

2017.09.26. 06:24

Tényleg pihe-puha, bársonyos lesz tőle a bőr, legalábbis az enyém. Az illata nagyon kellemes, a narancsvirág éppúgy kiérződik benne mint az argánolaj, finoman üde és mégis meleg illat. Nem fullasztó, aki szereti a parfümöt, az nyugodtan parfümözhet mellette. Nekem nagyon kevés is elég belőle, mert nagyon jól elkenhető a testen, sokáig ki fog tartani. Fehér, folyékony testápoló, amely a felkenés pillanatában sima érzetet biztosít a bőrnek. Annyiban egyetértek az előző hozzászólókkal, hogy flakonos kiszerelés praktikusabb lenne, de nekem így is sikerül megfelelő mennyiséget kikanalaznom az ujjammal belőle. Már nem ilyen a tégelye, sokkal elegánsabb, mint itt a képen. Az ára maradt, de én akciósan vettem, régóta szerettem volna kipróbálni, most jött el az ideje. Teljes áron valószínűleg nem venném meg, de így akciós, mint YR törzsvásárló, biztosan veszek még belőle, mert ennyire finom semmi mástól nem lesz a bőröm, mint ettől. Egy kis gondom van vele, hogy az illat nem erősen tartós, este zuhanyzás után bekenem vele magam, és reggelre nem marad az illatból. Mondjuk úgyis lemosnám, mert reggel is zuhanyzom. Ennek ellenére én nagyon elégedett vagyok vele, és másokkal ellentétben az én tégelyem nem félig van tele, hanem egészen.

2016.07.02. 05:09

Rendelés mellé kaptam ajándékba egy 30 ml-es tubusos "balzsamot". Elhasználtam, és amikor jöttem véleményezni, látom már, majd mindenki ugyanazt érezte ezzel a krémmel kapcsolatban:- nagyon meghatározó az illata (kellemes, vagy kellemetlen, ez szubjektív, nekem "érdekes")- rendkívül híg az állaga, a lotion típusú testápolók ilyen állagúak általában. Nehezen képzelem el, ez hogyan lehetséges tégelyben... a tubosos így épp megfelelő volt, de ezzel is vigyázni kellett, mert szinte kicsurgott a tubusból.- hatása biztos van neki, de az én bőrömön egy átlagos középkategóriás testápolóként működött. Semmi plusszt nem nyújtott, a drogériás saját márkás cuccok negyedennyiért is tudnak ennyit. A legtöbb drogériás testápoló összetevő listája is barátságosabb.- az ára...Ha megvettem volna - akrácsak akcióban is - verném a fejem a falba. Nagyon túlárazott.

2016.03.03. 21:07

Tulvan arazva..ennyit nem er

2015.11.30. 11:47

Megvettem, teljes áron, mert a tusfürdő olaj párjától teljesen el vagyok ájulva.A testápolónak az illat nem ugyanaz, mint a tusfürdőnek, viszont nekem ez is tetszik.Nagyon emlékeztet a régi Fabulon naptej illatára, azt annyira szerettem az az illatot, hogy akármikor megéreztem bárhol, rögtön a strandolások és nyaralások jutottak eszembe róla. Ugyanezek a kellemes emlékek még most is felsejlenek, amikor ezt a testápolót használom.Az illata intenzív, az állaga híg, a csomagolása szép, ellenben ennyire híg termékhez jobban passzolt volna egy flakonos (sőt, pumpás flakonos!) kiszerelés.Balzsamnak azért nem nevezném, mert tényleg nagyon hív, inkább a lotion kifejezés illene rá jobban, bár azt nyilván nehéz volt összeegyeztetni a keleti. meg hammam meg tradíció kifejezésekkel :)Árához képest NAGYON kevés, a tégely, amiben adják, kb félig van vele töltve. Összességében meg vagyok elégedve vele, a bőrömet nem irritálja,a bőrtípusomnak megfelel, beszívódik, amennyire nekem szükségem van rá, hidratál is, a tusfürdőjével együtt használva nincsenek száraz részek a testemen. Nem csodaszer, és még drága is, de ettől függetlenül szeretem.

2015.01.30. 17:37

Ajándékba kaptam. Nagyon erős az illata, és sokáig megmarad. Már-már túl erős. Nekem nem szívódott be annyira jól, ragacsos érzetet hagyott maga után. Az állaga elég vizes. Ja, és ahhoz képest, hogy bio, tele van nyomva parabenekkel.