Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
zalla
2016.10.05. 10:50
Annyira nem szeretem:/ nagyon jo az illata,de a fedese gyenge es az alapszine nagyon rozsaszines ami rajtam vilagosban nem all jol,pedig egyaltalan nem sargas a borom
2016.09.07. 07:30
Úgy tűnik én is a szerencsések egyike vagyok, akinél nagyon bevált. Csodaszép észrevehetetlen a végeredmény, szinte láthatatlan hogy az ember lányán van egy réteg alapozó. Az amúgy nagyon érzékeny bőröm szereti, nem okoz mitesszereket, nem olajosodik tőle. Egyszer elfelejtettem edzés előtt lemosni, és egyszerűen nem sikerült leizzadnom negyven fokban sem, egészen hihetetlen. Nekem teljes szerelem.
2015.07.03. 08:07
Elég szűk az a keresztmetszet, akinek ez alapozó teljesen ideális lesz, de annak nagy kedvencévé válhat.Nagyon zsíros bőrön nem lesz tartós, száraz, hámló bőrön ki fogja emelni a száraz részeket. Azonban kombinált, picit zsírosabb bőrre télen szerint tökéletes lehet.Az SPF 20 (a YSL alapozóknál inkább SPF 10 és SPF 15 az elterjedtebb) nyilvánvalóan inkább a nyarat célozza meg, de szerintem a 20 bőven viselhető télen (nyáron pedig kevés is lehet).Nekem még egy YSL alapozó sem okozott óriási csalódást, nagyon szeretem az állagukat, mert híg de nem folyós, könnyen kezelhető és kézzel szépen eloszlatható, színválasztékból nekem nagyon működnek a világos, sárgásabb neutrális tónusú színeik (általában a 2-s). Tartósságuk átlagos, de szépen kopnak és sosem éreztem még túl zsírosnak, fullasztónak egyiket sem. Az illatukat én kifejezetten szeretem, viselve már nem érzem - a tipikus, elvileg mangós illat, ami sokakat azért megoszt.A Teint Resist (kifutott, de még sok helyen kapható) nekem jobban bevált.
2015.03.03. 21:46
Szép színe van, de sajnos tényleg kiemeli a száraz részeket. Nagyon tartós, alig kell fixálni, de szerintem nem éri meg az árát sajnos.
2013.04.07. 01:35
Kombinált és száraz bőrre nem a legmegfelelőbb, mert tényleg kiemeli sajnos a száraz részeket. Legalábbis úgy mondanám, hogy olyan az arcom alapozás után, mintha "poros" lenne, mint amikor túl sok porpúdert teszek magamra. Azt hiszem a legvilágosabb árnyalata van meg, pluszpont jár neki, mert nem sárga egyáltalán és illeszkedik a bőrhöz. Jól lehet vele dolgozni, én ecsettel dolgozom el. A fedése közepes, a kisebb-nagyobb bőrhibáimat szépen elfedi, csak a karikáimra kell korrektor. A ragyogás funkció is előjön, csak lehetne egy picit hidratálóbb. Szóval összességében normál és zsíros bőrre porpúderrel szerintem nagyon jól működhet, nálam a fent említett probléma és a "látszikhogyvanrajtamalapozó" hatás miatt kap ennyi pontot, egy négyes alát.
Utoljára szerkesztve: 2013.03.09. 18:25 - 2013.03.01. 11:38
Nem tudom miért, de nekem nem működik. Kiemeli a száraz részeket, az eldolgozása sem egy álom... Es en ereztem hogy van rajtam valami :( A lancome teint miracle szerintem millioszor jobb ennel. Tény, hogy nem sűrűn dobok hátast egy akapozótól, de azért volt már pár amire azt mondom hogy azta.