Legújabb vélemények

Geek & Gorgeous 101 Ha 5 Light
IGEN-IGEN. Míg a Rich változattól megjelent 1-1 gyulladt pattanás, ez a könnyedebb formulája miatt alkalmasabb az én bőrömre. Próbáltam már koreai márkától is hialuronsavat, de ott semmit nem éreztem - ellenben ennél a kis csodánál úgy érzem feltöltődött a bőröm. G&G Toner + Ha5 Light mostanra nélkülözhetetlen páros a rutinomból.

Geek & Gorgeous 101 Ha 5 Rich
Bár vízhiányos, és száraz is a bőröm, mégis hajlamos vagyok kis "gumókat" ereszteni 1-1 eltömített pórusban. Ez a termék is túl sok volt a bőrömnek, ellenben a light változata szuper.
Geek & Gorgeous 101 Mighty Melt
Néhány olajos tisztítót már kipróbáltam, mire ez piacra került, hát gondoltam teszek egy próbát az olybá' erősen ajánlott duplatisztítással újra. És láss csodát, ez a termék végre nem okoz gumókat, szépen tisztít, szuper-jó állaga van. Tény, hogy minden nap nem használom, még mindig félek a korábbi tapasztalatok miatt, de nagyon úgy tűnik, hogy ez a termék tud valamit, amit a társai nem is sejtenek.
Geek & Gorgeous 101 A-Game 5
Azt hiszem ezt a retinalt jobban szerettük a bőrömmel, mint az egyel erősebb változatát. Egyszerűen minden finomráncot eltűntetett aktív használat mellett (heti kétszer + sok-sok fényvédő nappalra), és a pattanások kezelésében is segített.