ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Best of Beauty 2019

hirdetés

Octyl Salicylate

Funkciók:

Illatanyag

EWG Kockázat:

(3 - közepes)

EWG Adat:

közepes

Komedogén index:

(0 - alacsony)

Irritatív index:

(0 - alacsony)

Mik ezek az adatok?

Színtelen, olajszerű szerves vegyület, enyhe virág illattal. A CosIng besorolása szerint illatosításra haszált összetevő. 2 vegyületből tevődik össze, így a két fő tulajdonsága, hogy zsíralkohol és emollient egyben. Az összetevőt elsősorban naptejekben, vagy olyan kozmetikumokban szoktak használni, melynek összetevői elnyelik az UVB fénysugarakat. Vízálló réteget tud képezni a bőrön.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

NEKED AJÁNLJUK
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.