ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Origanum Majorana Extract

Funkciók:

Illatanyag

EWG Kockázat:

(nincs adat)

EWG Adat:

(nincs adat)

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

Majoránna kivonat. A kozmetikumokban virágának az olaját, levelének az olaját és kivonatát, valamint az egész növény kivonatát és olaját is használják. A CosIng besorolása szerint a majoránna kivonat leginkább illatanyag és maszkoló (kellemetlen íz, illat semlegesítése). A levél kivonata firssítő, tonizáló és a faggyú termelést szabályozó összetevő.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

NEKED AJÁNLJUK
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.