Testápolók

Avon Planet Spa Mediterrán Olívaolaj Mélyhidratáló Testápoló Krém

4.2
Hozzáadva 2014.11.28.by

linda_lepres

Gazdag hidratálást biztosító, luxus összetételű testápoló krém. Olívaolajjal telt mikrogyöngyöcskéi akkor bocsátják ki tartalmukat, amikor bekrémezi magát. Masszírozza be egész testét minden fürdés után és bőre simává, puhává válik.

Kiszerelés: 200 ml

2019.09.07. 16:32

Nagyon nagyon szerettem, Kitűnően hidratált..Gondolkodom hogy újra veszek belőle...a gyöngyöcskék kicsit zavartak eleinte de meg lehet szokni mert szépen feloldódik.....

2018.04.25. 18:49

Anyukám is nagyon szerette ezt a krémet, főleg terhessége alatt mert nem lett újabb striája (ennyire jól hidratálta a bőrét 😉 )

2017.04.01. 18:37

Én konkrétan az olajjal töltött szemcsék miatt rendeltem többször is! Még az illata miatt. Nyáron használtam, bőröm is imádta

2016.01.20. 10:17

Anyukám egyik kedvence. Mélyen hidratál, puhít, nem rossz az illata se- A szemcséket egyszerűen a bőrbe kell masszírozni a krém bemasszírozásakor, nálunk ezzel semmi gond, nem igényel túl nagy ügyességet vagy szellemi megfeszülést... Nagyon jó cucc.

2015.06.13. 18:34

Illat,állag-jó,a bőrt is puhítja,a szemcsékkel viszont én sem tudok mihez kezdeni.

2015.03.17. 18:15

Az a bajom vele, hogy rettenetesen viszketek, amikor ezt használom. Valamint a gyöngyöcskéket nem igazán tudom elkenni magamon :( Állagra, illatra jó, hidratálás szempontjából is, de sajnos nem tudom használni.