Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
roni94
Az értékes E-vitamin tartalmú Balea Body testápoló ideális a bőr mindennapos, nedvességpótló ápoláshoz. A kókuszolaj és az illipe vaj védik a bőrt a kiszáradástól, az avokádóolaj selymessé varázsolja bőrét.
2016.07.15. 11:03
Sajnálom, hogy már nem kapható :( Nagyon finom kókusz illata volt, nem az a mű, hanem az az igazi kókusz.
2015.06.27. 09:50
Igaz,nem rég vettem és csak egyszer használtam,de nagyon meg vagyok elégedve vele.Fincsi kókusz illata van,ami intenzív és tartós.Kezdetben kicsit ragadós volt,aztán rájöttem,hogy ez egy olyan termék,amiből nem kell a fél vödör,hogy érezd a "hatalmát". :) Szép puha lett tőle a bőröm (pedig nem is száraz és néha még zsírosodik is).
2015.06.17. 08:29
Imádom ezt a testápolót, nem tudok betelni vele. Könnyen kenhető krém, az illata fenomenális.) Nagyon jól hidratál, számomra egyszerűen tökéletes
2015.04.28. 08:01
Nagyon szeretem az édes illatokat, ezért a kókusz is a kedvenceim közé tartozik. :) Ezt a testápolót is főleg az illata miatt vettem meg és persze az ára is nagyon kedvező, hiszen már rengeteget használtam és így is alig fogyott belőle valami...Viszont nekem egyáltalán nem praktikus, nem szeretem a tégelyes termékeket a higiénia szempontjából, de ez egyéni dolog. Nekem kicsit ragacsos és nehezen felszívódó ezért nem is fogom újra vásárolni. Ha már megvettem nyilván elhasználom, mert alapvetően nem rossz termék viszont nem estem hasra tőle, találkoztam már sokkal jobb testápolóval is.
2015.01.24. 09:25
Ekkora mennyiség ennyi pénzért, és az én bőrömön gyorsan beszívódik, nem hagy ragacsos érzetet, sem olajos fényt amit nem szeretek. Az illata picit édesebb és inkább cukros, lehetne benne több a kókusz. Szeretem használni kézmosás után kézkrémnek is. Finommá teszi a kezem bőrét.Szerintem a drága és olcsóbb kategória között nincsenek túl nagy érdemi különbségek, eddig azt tapasztaltam. Az nagyon szerencsés egybeesés amikor a drága igazán jó is. A kókuszért nagyon oda vagyok ételben és kozmetikában egyaránt, minden kókuszos krémet szeretek kipróbálni. :)
2015.01.09. 18:58
anya révén volt alkalmam kipróbálni, nem volt rossz, az illata pedig kellemes.