Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
onecrimsonnight
21 árnyalatban kapható
Utoljára szerkesztve: 2024.09.28. 21:23 - 2024.09.28. 21:01
Azt hiszem pont ez van meg nekem is szép babarózsaszínű 09 sweet pop árnyalatban. Nem marad meg túl sokáig, nyom nélkül eltűnik, a sima Catrice vagy Vivien Sabo rúzsaim tovább bírják. Nem hidratál, cserepesre szárad a szám alatta. Bár az árnyalata tetszik, de nem az én színem, viszont egy sötétebb kontúr ceruzával lehet vele játszani és szépen összedolgozni. Az is jó, hogy nem nagy méretű, inkább közepes verzió, nappali használatra gyorsabban elfogy, no és ajándék volt, habár most kezdtem neki, de elhasználom.🌸
Utoljára szerkesztve: 2024.11.28. 15:20 - 2024.05.08. 20:07
A Bare pop árnyalatban volt meg nekem, és elkepesztően imádtam. A tökéletes mindennapra való rúzs, minden alkalomra szuper. Fényes hatású, könnyen kenhető, és csodaszép a vegeredmény. Nagyon ritka, hogy elhasználok egy rúzst, őt sikerült, fáj is érte a szívem.
2023.07.01. 08:22
Jól pigmentált, igazán tartós rúzs, mindamellett nem szárítja az ajkakat.A matt árnyalatokból van, ami egy egész napot korrekció nélkül, evés, ivás mellett kibír.Egyik kedvenc rúzsom, könnyen felvihető és szép àrnyalatokban kapható.
2022.09.05. 09:58
Cherry Pop, Rose Pop, 2 intenzív szín, az egyik hidratáló, a másik matt, de ebben nem érzek köztük különbséget. Meg vagyok vele elégedve, szerencsére, mert nem olcsó. Elég tartós, szépen kopik, sőt, alig tudom lemosni. Nem mondanám, hogy bársonyossá tesz és hidratál, de talán nem szárít. Amiért 2x is meggondolom, hogy használjam (pláne, ha rohanok) , hogy oda kell figyelni a felvitelre, pontosan dolgozni, de ezek a színek ezzel járnak.
2022.07.29. 15:02
Az eddigi legdrágább csalódásom : Melon pop .A szín gyönyörű, de nem fed rendesen : csíkos addig , amíg ecsettel felvakolok még pár réteget - nem értem, mert eddig egy márka vagy szín se viselkedett így. Ha felkenem és lekopik -mert tartósnak se tartós a kis drága - ,akkor nem működik a gyorsan előkapom a rúzst és újrakenem megoldás,ecset és tükör kell ,hogy igényesen nézzen ki. Addig rendben van h nem szárít és jó az illata, de a szín lenne a lényeg...Eurós boltokban jobb minőségű rúzsokat lehet kapni tized ennyi áron !
2022.02.17. 21:00
Blush Pop, 2-3 órát bír, de nagyon szeretem. "Szám, csak jobb" szín, kellemes viselni, nem mászkál.