Ajakápolók

4.5
Hozzáadva 2019.09.01.by

szeliger

12 g

Macaron ihlette kétoldalú ajakápoló, egyik oldalán cukoralapú radírral, másik oldalán színezett hidratáló ajakbalzsammal, mely megnyugtatja és hidratálja a száraz ajkakat.

Illatanyagmentes.

6 árnyalatban kapható

2016.05.26. 14:41

005-ös candied cassis árnyalat van meg , szeretem . kellően ápolja az ajkaimat , a radírozó is teljesen jó. a csomagolása nagyon aranyos , ja és egyébként nem sok színt ad ,de nem is bánom

Utoljára szerkesztve: 2016.11.09. 20:51 - 2016.05.08. 18:07

2016.05.08.04 Sweet Rose. Már vagy egy hónapja rakosgatom ide-oda, nemigen tudok vele mit kezdeni. Pedig amikor megláttam az első promo fotókat, teljesen lenyűgözött, azonnal eldöntöttem, hogy ilyen kell majd nekem. Szépen kivártam a kuponos napokat és az első csalódás mindjárt a fizetésnél ért. Az angol nyelvű honlapon kevesebb, mint 20 dollár, németül is 23 euro, a fejemben kialakult egy 6500 Ft körüli ár. Mondja is az eladó, hogy hatezervalahányszáz forint, mire én kis naívan, hogy nekem van kuponom. Az eladó kislány kedvesen rám mosolygott és közölte, hogy ez már a kuponkedvezményes ár. Tudom, hogy nálunk magasabb az ÁFA, de azért ez nagyon komoly rablás, rendesen túlárazott termék, lehet, hogy már eleve beépítik, hogy sokan kuponos napokon vásárolnak. Nem kéne. (Arról nem is beszélve, hogy újabban már nesszeszer sem jut nekünk, csak papírdoboz. Most kaptam az e-mailt, a tengerentúlon 35 dollár feletti vásárlásnál komplett strandtáska, teljes nyári sminkkészlet a promóciós ajándék, ilyenkor azért ez dolgozik bennem.)A csomagolás nagyon jó ötlet, kicsi, praktikus, hamar megszokható, hogy melyik rész a radír és melyik a balzsam. A radírnál a kivétel nem egyszerű, elég kemény az állaga, vagy alig jön ki valami, vagy nagyobb adag kerül az ujjamra, mint kellene, gyorsan fogy. A szájra feltéve kellemes, cukros ízű, de utána megint jön a problem, mit kezdjek vele. A dobozon áll a tanács, hogy töröljük le, de mivel? Papírkendővel elég macerás, szétdörzsöli a számat, mire az utolsó szemcsét is leszedem, ráadásul csontszáraz lesz a szám. Megenni, lenyalogatni nem szívesen. Mosogassam le? Ááá, sehogy nem jó.A balzsam részének az a szerencséje, hogy tényleg jól hidratál, különben kihajítottam volna már az egészet. Színe gyakorlatilag szájra feltéve semmi, egy egészen kis szaténos fényt ad az ajkaknak, de ezt sima drogériás ajakápolók is tudják. Határozottan csalódás, a radírt inkább nem is értékelném, a balzsam része miatt kaphat három csillagot, alulról. 2016.11.09.A radír részét elég ritkán használtam, de ma épp megjött hozzá a kedvem. Kellemetlen meglepetés ért, mert ahogy kinyitottam, megcsapta az orromat egy avas, zsírkrétás szag. Mivel a hidratáló részt gyakran használom és semmi baja, bevállaltam. Fúú, nagyon rossz íze volt és az állaga is megváltozott, nyúlósabb, kevésbé szemcsés, alig bírtam megszabadulni tőle. Nem pontozom le jobban, mert a hidratáló részét továbbra is jónak tartom, de az eléggé kifogásolható, hogy bő fél év elteltével használhatatlanná vált, legalábbis az egyik fele. Biztosan nem veszem újra.

2016.04.07. 18:27

Fantasztikus. Ma vettem ma Glamour kuponnal, és imádom, mindkét oldalát. Tartós, nagyon jól hidratál, gyönyörű szín :) (04 Sweet Rose árnyalat)

2016.03.13. 09:18

Nos, ő bizony egy imádnivaló darab! Design 5*, a benne rejlő termékek (egy radír és egy ajakbalzsam) szintén 5*. A legtartósabb eredményt kapom, amit valaha is kaphattam! Minden más termék szanálva :-)