Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
siss
Kézkrém száraz bőrre kókuszolajjal és mandulatejjel.
2025.03.14. 08:26
Hát, én sokkal többet vártam ettől a kézkrémtől, mert alapvetően elégedett vagyok a márka termékeivel. Az illata jó, de a hatását kevésnek érzem. Könnyen és gyorsan beszívódik, nem marad utána ragacsos érzet, viszont használtam már ezerszer jobb és jobban hidratáló krémet.
2025.01.20. 05:52
hideg időben mindig nagyon ki tud száradni a kezem, akár vérzésig is. ez a tökéletes krém számomra. könnyen beszívódik, nem hagy maga után zsíros érzetet, és nagyon puha tőle a kezem. az illatát is nagyon szeretem, minden kókuszos dologért rajongok.
2024.11.26. 19:34
Ez egy tök jó kis krém, isteni kókuszos illattal. Ha kevesebbet teszel, akkor kellemesen beszívódik, ha többet, akkor picit zsírosabb és kell neki idő. Én karácsonyi szettben kaptam. Kézre sok idő volt nekem elhasználni, így testre használtam el a végét. Kellemesen hidratált, de repedezett kézfejre azért nem csodaszer.
2024.08.06. 09:36
Télen teljesen szét tudnak repedni a kezeim, arra nem elég, de nem is várható el tőle. Enyhébb időjáráskor, illetve nyáron a sok kézmosástól igénybe vett kezekre nagyon jól működik. Nagyon kellemes, könnyed krém, hamar beszívódik, jól hidratál és jó az illata.
2024.04.27. 19:41
Az egyik kedvencem! Imádok mindent ami kókuszos, és ennek aztán igazi kókusz illata van. Gyorsan beszívódik, nem hagy ragacsos érzetet maga után és nagyon jól hidratál. Mindig újraveszem! 🥥
Utoljára szerkesztve: 2024.02.21. 06:42 - 2024.02.21. 06:41
Messze a legjobb kèzkrèm, amit valaha próbàltam. Rendbeteszi a kicserepesedett kezemet, sokàig hidratált marad ès nem húzódik a bőröm. Mióta ezt használom, nem repedt ki vèresre a kezem. Az illata mennyei, mindenki imádja a környezetemben. Sosem hiányozhat a táskámból. Kipróbáltam egy másik Dove kèzkrèmet, a kókuszos sokkal krèmesebb, "testesebb", mint a másik, az inkább vizes volt, emiatt a kókuszos jobban hidratál, pillanatok alatt beszìvja a bőröm. Millió csillag jàr neki.