3W Clinic Natural Bőrkiegyenlítő Áttetsző Fixáló Púder (3W Clinic Professional)

3W Clinic Natural Bőrkiegyenlítő Áttetsző Fixáló Púder

Címkék: Púderek

Minden bőrtípusra ajánlott, mikro szemcsékből álló púder. A bőrre juttatva vékonyan rátapad és egyenletesen beolvad a bőrbe. Professzionális, színészek, televíziós szereplők által használt termék, amely a hosszantartó hatása miatt általános felhasználásra is ajánlott. Ragyogó, selymes, hidratált bőrt eredményez. Magyarországon a bbkrem.hu oldalon található webshopban vásárolható meg.

Kiszerelés: 30g

Kapcsolódó blogposzt: Termékverseny: 3W Clinic Natural vs. Essence Fix&Matte

A krémet és az összetevőket feltöltötte: xameee

Új vélemény írása | Már nem gyártják | Hiba az oldalon

Krémajánló

Vélemények Vélemények / Összetevők részletesen Összetevők részletesen / Sminkek Sminkek

• ,
    Krémek Krémje Bőrtípus: Kombinált   Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)   Korcsoport: 35-44

@pancimanci: Köszönöm a választ. Próbálok még jobban utánanézni a színeknek, hogy dönteni tudjak.

Ma felhívtam a boltot, hogy egyáltalán van-e nekik? (Potyára nem akartam keresztülutazni az egész városon.) Egy férfivel beszéltem, akit kicsit sikerült zavarba hoznom azzal a kérdéssel, hogy a többféle színből nekik melyik van? Ő azt hitte, hogy csak 1 féle van. Egyébként úgy tűnik, hogy náluk valóban csak egy árnyalat van, a 23-as. Legalábbis később a boltban levő eladókból nem sikerült kiszednem, hogy a többiből van-e? Az egyik azt mondta, hogy létezik 21-es, de bőrre téve gyakorlatilag nincs különbség a 21-es és a 23-as között. Ennyi.
    Mindegy, úgyis a 23-ast akartam, megkaptam. Tesztelés holnap.

Krémkedvelő Bőrtípus: Kombinált   Bőrprobléma: Tág pórusok   Korcsoport: 25-34

Nekem sem vált be sajnos. Rögtön felvitel után mattít,de egyáltalán nem egyenlíti ki a bőrt. És nagyon hamar újrazsírosodik a bőröm,pedig nem kifejezetten zsíros alapban. A hozzávaló pufi szerintem használhatatlan. A kiszerelés hatalmas, így nem is reménykedek benne hogy valaha is elhasználom.

Krémkedvelő Bőrtípus: Zsíros   Bőrprobléma: Tág pórusok   Korcsoport: 18-24

Elmondhatom, hogy a kivételesen rossz bőrűek klubját erősítem. Olyan zsíros a bőröm, amennyire csak lehet. Persze foltos is és pattanásos, ja és szeplős. Szóval nem kell mondanom, hogy mennyire fontos számomra egy jó alapozó/BB és púder. Mindegyikből próbáltam már 100 félét, a felső kategóriásokat beleértve. A vélemények alapján gondoltam, hogy na, ez a púder csak jó lesz, mindenki jókat ír róla. Tanulhattam volna az eddigi hibáimból, hogy nem dőlök be ennek, hiszen általában ami a nagy többségnek beválik, az nálam tuti nem. Hát, jelentem, most sem történt másként, katasztrofálisan teljesített. Kb 1 óra után olyan zsíros a bőröm, mintha szándékosan kentem volna be zsírral. Ilyen rossz púderem még sosem volt. Nem mondom, hogy nem ajánlom senkinek, mert valószínűleg ez az én bőröm hibája, de azért óvatosan vele. Nem olyan tökéletes, mint amilyennek látszik.

• ,
    Krémek Krémje Bőrtípus: Kombinált   Bőrprobléma: Pattanások (acne)   Korcsoport: 35-44

darcy, nem tudom, én csak úgy kértem egyet, gondoltam, hogy jó lesz, mert sok jót olvastam róla. csak a színnel kapcsolatban nem olvasgattam utána.

5/5

Krémmániás Bőrtípus: Száraz   Bőrprobléma: Pattanások (acne)   Korcsoport: 25-34

Nekem nagyon bevált, tök szép finish-t ad az arcomnak alapozás után. A T-vonalban hamar csillogni kezd a bőröm, de ennyi belefér. óriási adag, már majdnem egy éve megvan, és napi használat mellett kb. félig van :) És nem mellesleg nagyon jó illata van!

5/5

23-asom van, boltban vettem, és mivel nem olvastam előre, ezért nem tudtam, hogy több árnyalat létezik. Főleg, hogy a kis eladólány közölte, hogy egy színben létezik, de transzparens, tehát mindenkinek jó. Mindegy, nem lett gond belőle, mert az én bőrömhöz teljesen passzol ez a rózsaszínes árnyalat.
    A pamacs puha, öröm vele puffnizni, a púder jó, ára baráti, mi kell még? Én el tudom hinni, hogy sztárok használják, no nem otthon a tükör előtt, hanem a sminkesük....teljesen olyan filmes ez a nagy kiszerelés, a puffancs olyan, mint amivel igazgatják a fejüket. Ha kamu az egész, akkor is ügyes. :)

Krémmániás Bőrtípus: Kombinált   Bőrprobléma: Tág pórusok   Korcsoport: 25-34

Miért is ne én egyszerre megrendeltem a 23-as és a 10-es transzparens árnyalatot. A 23-as tökéletes! Először azt gondoltam, hogy a kicsit sárgás bőrömhöz nem biztos, hogy jó lesz. De teljesen belesimul és a zsíros homlokomon is csak egyszer kell napközben felfrissíteni. Bababőrt csinál.
    A 10-sel egy kicsit melléfogtam, mert nem olvastam utána, hogy ez csillogós. Az én bőrömnek nem igazán kell a plusz csillogás, úgyhogy nem tudom hol fogom ezt elhasználni.
    Összességében nem valószínű, hogy mostanában púderre kell vadásznom, nekem bevált.

5/5

Krémek Krémje Bőrtípus: Kombinált   Bőrprobléma: Tág pórusok   Korcsoport: 18-24

23-as árnyalatot vettem meg a magyar bbkrem.hu oldalról. Nekem a netes vásárlással nincsen bajom, de nem túl olcsó a szállítási költség sem, de végül rászántam magam, mert nagyon jókat írtatok róla, ekkora mennyiségért meg az ára egészen baráti.
    Itt a krémmánián véletlenül találtam rá, púdervásárlás előtt álltam és annyira örülök neki, hogy megtaláltam!
    Nekem nagyon, de nagyon bevált!!! Tényleg teljesen jól passzol a bőrszínemhez, egyáltalán nem látszik, hogy be lennék púderezve, szépen-egyenletesen fed. Én már csak bb-krémet használok alapozó helyett, erre kerül ez a púder. Hihetetlen, de egy egész napot lazán kibír! Tehát miért is hordanám a táskámban? Nekem egyáltalán nem kell újrapúdereznem, pedig zsíros, fényes a bőröm, de tökéletesen mattítja. A pirosítót se dobja le magáról, az is egész nap kitart. Nekem bejön a csomagolása is. Szerintem használni sem nehéz, én még zárt állapotában felfordítom párszor, majd így a pamacsával szépen eldolgozom. Még egyszer sem poroltam vele. Izzadós típus vagyok, sajnos már ilyenkor tavasszal is vannak helyzetek, amikor leizzadom egy pillanat alatt a sminkem, kipirulok, de mióta ezt a púdert használom ilyen problémám nincs. Az izzadást is nagyon jól bírja, tökéletes egész napra. Egy szó mint száz, nekem csodaszer!!! Ez az eddigi legjobb vásárlásom.

2/5

Krémek Krémje Bőrtípus: Kombinált   Bőrprobléma: Pattanások (acne)   Korcsoport: 25-34

2012 nov: Megrendeltem:) Ennyi pozitiv vélemény után muszáj volt! Már alig várom hogy kipróbálhassam!:)

Húúúú,nagyon jó!nem maszkos,nem "lisztes"szóval tökéletes:) Kiprobáltam elözetes hidratálás nélkül,úgy húzodott tőle a bőröm,de hidratálással nincs annyira gond vele.

2013 április: Kezdeti lelkesedésem hamar alábbhagyott,mert:
    1.Mindig úgy éreztem hogy viszket tőle a bőröm.Előbb azt hittem hogy valami más (krém,alapozó) miatt van,de később észrevettem hogy csak akkor fordul elő mikor ezt használom.
    2.Mikor én rendeltem,csak a 23-as volt kapható,az meg a sápadt semleges tónusú bőrömnek ad egy rózsaszínes árnyalatot,így hiába jó világos és színre találó az alapozó ,ez elrontja az összhatást.
    Nem sokszor használtam,mert inkább olyat választottam mindig,amit be tudok dobni a táskába is szükség esetére.
    Egyébként tényleg nagy mennyiség van benne,ha valakinek beválik minden szempontból,jó ideig nem kell púdert vegyen,az biztos....
    Ha valakit érdekel (Zalaegerszegen személyesen),1000ft-ért megválok tőle,vagy akár el is cserélhetjük valami másra:)

Krémmániás Bőrtípus: Normál   Bőrprobléma: Vízhiány   Korcsoport: 18-24

Még soha nem okozott ekkora csalódást egyetlen kozmetikai termék sem. Az itteni kiemelkedően pozitív vélemények alapján rendeltem meg, amit negatívan tetézett, hogy csak online lehet megrendelni, teszter kipróbálására még véletlen sincs lehetőség. Már az irdatlan gagyi reklámszöveg is feltűnhetett volna, "a sztárok is ezt használják" igen hát hogyne, ezért ilyen olcsó és ezért nem reklámozzák sehol +koreai a cucc, hmm.. Gondoltam nem engedek a sztereotípiáknak ha ennyi embernek bejött. Jahh és a bb krém gyártó a hazai forgalmazó, amiről 4000karaktert meghaladóan ömlene belőlem a pocskondiázás, de nem térek el a tárgytól. Annyi Stop! táblán gázoltám át naivan, h végül is csak magamnak köszönhetem.. Nem ragadnék le a praktikátlan, ronda és színvonaltalan csomagolásnál, ami méreténél fogva bár évekre elég, csak otthon tárolható, mert a tartalma miatt vettem meg. Nem igaz h színtelen, rózsaszínes árnyalata van és ez a felvitel után sem tűnik el, sem tisztán fehér sem sárgás bőrtónusuak nem lesznek vele elégedettek. Nem jó a nedvszívó képessége, mert nekem nincs zsíros böröm. A T vonalam könnyen kifényesedik, és ezt ezzel a termékkel is lazán megtette. A púderpamacsa túl sok port vesz fe, azt magába zárja és utána rettentően porol. De mindközül a legrosszabb, hogy először allergiának tűnő bőr színű pöttyök jelentek meg rajtam, amikről pár hét után kiderült, h makacs, mélyen megülő, betokosodott miteszerek. Abszolút nem jellemző a bőrömre, a kozmetikusom (nagyon fájdalmas, mély eltávolításukat követően) azt mondta, h ez biztosan valami új terméktől van, mert soha nem volt még rajtam ehhez fogható sem. Csak a púder felelhetett érte, azonnal leváltottam és nem is feleslegesen. Sok kellemetlenségtől kímélhettem volna meg magam, ha egy ilyen részletes negatív komment legalább picit elbizonytalanít, így azzal zárom a beszámolóm, h akinek ne inge ne vegye magára, ez nem személyes támadás az elégedett felhasználókkal szemben, de a bizonytalanok inkább valóban megbízható, népszerű, kipróbálható termékekkel próbálkozzanak.

Talc EWG Kockázat: 2, EWG Adat: Közepes

Zsírkő. A zsírkő a természetben előforduló ásvány féle, melyet  a kozmetikumokban leginkább por formában térfogatnövelő, töltőanyagként használnak. A CosIng besorolás szerint még bőrradírozó, összecsomósodást megakadályozó, átlátszatlanná tevő és bőrvédő összetevő. Bár felmerült a gyanú, hogy a zsírkő belégzése esetleg rákkeltő lehet, Paula Begoun szerint átfogó kutatások mutatják, hogy a zsírkő tartalmú kozmetikumok nem növelik a használókban a tüdőrák kockázatát.

Zinc Stearate sz EWG Kockázat: 3, EWG Adat: Közepes

Az összetevő leírása ellenőrzés alatt áll. Hamarosan itt olvashatod!

Methicone EWG Kockázat: 0, EWG Adat: Korlátozott

Az összetevőnek még nincs leírása. Készíts leírást Te! (Hol nézhetünk utána egy összetevőnek?)

Caprylic / Capric Triglyceride eo EWG Kockázat: 1, EWG Adat: Korlátozott

Kókuszolaj származék. Bőrpuhító (emollient), bőrkondícionáló és sűrítő hatású. Nem zsíros, könnyen kenhető, gyorsan a bőrbe szívódó anyag.

Bishydroxyethyl Biscetyl Malonamide EWG Kockázat: 0, EWG Adat: Nincsen

Iron Oxides / CI 77492 sz EWG Kockázat: 2

Vasoxid fajta. Sárga színezőanyag.

Allantoin gy EWG Kockázat: 0, EWG Adat: Közepes

A fekete nadálytő (comfrey) kivonata. Gyulladáscsökkentő, nyugtató hatású anyag. Segíti a sebgyógyulást is. Pattanások elleni termékek gyakori összetevője.

Calcium Silicate EWG Kockázat: 0, EWG Adat: Korlátozott

Propylparaben ta|par EWG Kockázat: 5, EWG Adat: Közepes

Tartósítószerként használt parabén. Részletesebb infó a parabénekről a FutureDermen.

Butylparaben ta|par EWG Kockázat: 5, EWG Adat: Közepes

Tartósítószer.  Részletesebb információ a parabénekről a futuredermen.

Isobutylparaben ta|par EWG Kockázat: 3, EWG Adat: Korlátozott

Parabének családjába tartozó tartósítószer.

Methylparaben ta|par EWG Kockázat: 5, EWG Adat: Közepes

Tartósítószer. A methylparabent tartalmazó termékek növelhetik az UVB által okozott károsodást a bőrben. Bár ez nem biztos, tanácsos methylparaben-tartalmú termékek mellett (meg amúgy is, mindig :)) fényvédőt használni. Részletesebb információ a parabénekről a futuredermen.

Ethylparaben ta|par EWG Kockázat: 4, EWG Adat: Közepes

Tartósítószer.  Részletesebb információ a parabénekről a futuredermen.

Parfum / Fragrance i EWG Kockázat: 8, EWG Adat: Közepes

Használod ezt a krémet? Mondd el róla a véleményed!