Sminkek arcra
Lelőhely: Douglas, szaküzletek, online

MAC Strobe Cream

4.2
Hozzáadva 2021.04.13.

A kimagaslóan gyorsan alkalmazható krém, most az eredeti rózsaszín mellett, barack, ezüst, piros és arany színben is kapható. A növényi anyagokat tartalmazó krém, vitaminokkal és nagy adagnyi zöld teával táplálja a fáradtnak tűnő bőrt. Az irizáló részecskéktől és antioxidánsoktól ragyogóbbá teszi azt, és tisztít. A napfénytől a reflektorfényig, mindig puhán ragyoghat tőle bőröd.

4 árnyalatban kapható

16 500 Ft-tól

Utoljára szerkesztve: 2024.09.16. 06:03 - 2024.03.25. 08:16

Pinklite színben vettem meg utazó méretben, évek óta ácsingóztam rá és olvasgattam itt a véleményeket. Nagyon szeretem , pici pöttyökben viszem fel az arcomra, területenként kenegetem el, alá Shiseido fényvédőt használok, fölé pedig Shiseido BB-t kenek. Szép fényt ad, picit átsejlik a BB-n, nekem nagyon tetszik ez az "éteri" ragyogás. Nem tapad, nem ragad, nem mászik el, nem csípi a szemem, ha elfogy akkor meg fogom venni nagy méretben is, bár ez a kicsit sokkal praktikusabb a táskámban hurcolászni. A MAC-ben a hölgy a Peachlite árnyalatot ajánlotta ezen kívül, abból sajnos nem volt teszter és utazó méretet sem kapni, szóval abszolúte vakvásárlás lett volna és nem mertem bevállalni. Még levadászom valahol ahol van minta a barackot és aztán kitalálom, hogy melyik legyen. Ma HO-ban vagyok, addig jutottam eddig a sminkkel, hogy a fényvédő és a Pinklite rajtam van és nagyon tetszik így "natúrban" is . Kap 4 csillagot , mert még csak 1 hete használom, később még jövök egy updattel, ha elfogyott a kis tubus. Upd: A kis tubus már az utolsókat rúgja, mindenképpen újra fogom venni a terméket, a csillagokat pedig felhúztam ötre.

2023.10.25. 06:11

Nagyon száraz bőröm van és ez a termék hidratál mikozben egy kis fényt is ad neki, így hosszú ideig szép marad utána. Az ára az egyetleg ami néha visszatart, hogy megvegyem…

2023.10.22. 11:56

Világos, kombinált bőröm van és a Pinklite árnyalatot szereztem be utazó méretben. Amit ígér: "hidratáló, amely feldobja a fakó bőrt és irizáló részecskéivel ragyogóvá varázsolja azt". Amit hoz: tényleg hidratál és tényleg ad egyfajta fényt a bőrnek, illetve természetesen minden gond nélkül lehet rá sminkelni. Nálam semmilyen irritációt sem okozott, ami szintén plusz pont. Mi a gond? Valahogy számomra ez már egy picit "túl sok a jóból', túl fényes és túl feltűnő. Viszont kaptam ajándékba az egyik rendeléshez egy Prep + Prime Natural Radiance-t, az szerintem sokkal jobban működik zsíros vagy kombinált bőr esetén - a MAC is így hirdeti, úgyhogy ha ez elfogyott, akkor veszek abból egy nagyobb kiszerelést, mert a minta elég meggyőző volt.

2023.09.23. 09:54

Hidratálásra jó, és egy szép alapot ad a bőrnek és az elején jó érzés viselni, sminkelni is szépen lehet rá, de nekem sajnos borzasztóan hamar elkezdett a zsírosodástól csillogni a bőröm, pedig MAC alapozót, púdert és mattítót is teszek rá.

2023.08.07. 17:07

Számomra teljes pénzkidobás. Tiktokon láttam egy skinfluencernél ezért vettem meg. Egy ideig ragyog aztán semmi. Alapozó alatt semmi hatás ahogy olvastam az előttem véleményezőket másnál is fordult ez elő. Valamennyire tényleg hidratál, de semmi extra. Apró pici pattanások jelentek meg az államon tőle. Viszont szerintem ez a kifejezetten az a termék ami vagy jó vagy nem érdemes teszterrel kipróbálni. Legtöbb barátnőm esküszik rá nekem kifejezetten csalódás volt! (Pinklite árnyalat)

2023.07.05. 12:28

Kellemes állagú krèm, finom enyhe illatú. Èrzem, hogy hidratálja is az arcbőrömet Van egy enyhe fènye, ahogy abból a nevèből ki is lehetetett következtetni. Viszont ha alapozó alá használom, ez a fèny nem jön át.Ettől függetlenül jó kis krèm, de nem szenzációs. A kis kiszerelèst èrdemes megvenni, hogy kipróbáljuk.